Jean-Marie (legolux1973)‎ heeft gratis instructies beschikbaar gesteld voor de Princess June’s Siege Tower. Een creatie die perfect kan dienen te aanvulling van zijn lopende LEGO Ideas Princess June’s Castle inzending. Heb jij zin om kastelen te belegeren dan zal deze creatie zeker van pas kunnen komen. 


Onder menig LEGO fan blijven kasteel gerelateerde onderwerpen erg populair. Jean-Marie heeft op LEGO Ideas het Princess June’s Castle inzending lopen. Om hierop een verdere uitbreiding te bieden heeft hij hiervoor een aanvullende MOC ontwikkeld. Tijdens een belegering zijn kasteelmuren de beste vorm van bescherming tegen aanvallen. Om deze veilig te kunnen naderen, kan je doormiddel van een Siege Tower beschutting zoeken en zo de muren van het kasteel bereiken. De benodigde onderdelen inclusief onderdeelnummers en aantallen vind je in de instructies. Download de instructies van de Princess June’s Siege Tower hier als PDF.

Princess June's Siege Tower


LEGO Ideas Princess June’s Castle

LEGO Ideas Princess June's Castle
Dit project van Jean-Marie staat op LEGO Ideas en kan jouw steun gebruiken. Het is gebaseerd op de iconische LEGO 375 Yellow Castle.

Het verkrijgen van gratis bouwinstructies is natuurlijk leuk. Vooral als er geen voorwaarden worden gesteld. Mocht je nou jouw blijk van waardering willen uiten naar Jean-Marie, dan kun je dat laten weten in een reactie, maar ook door zijn LEGO Ideas Princess June’s Castle project te steunen. Het is een herziende versie van de LEGO 375 Yellow Castle, maar dan in het grijs en wederom voorzien van een modern jasje.


Laat van je horen!

Vind jij deze Princess June’s Siege Tower te gek en ga je de instructies downloaden om hem te bouwen? Zou jij het waarderen dat we vaker een creatie van Jean-Marie delen? Laat jouw mening achter in een reactie hieronder of via social media.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?