Ho ho ho! De kerstdagen komen dichterbij en wellicht heb jij jouw huis al voorzien van gezellige kerstversiering, een kerstboom en ben je druk bezig met bedenken van een kerstdiner. Mocht je tussendoor wat tijd over hebben voor het bouwen, dan is deze Santa Claus Maxifigure van 60cm hoog wellicht een leuke uitdaging.


De MOC is bedacht en gemaakt door DJ Brick, die geheel vrijblijvend de bouwinstructies heeft gedeeld. Zodoende kun jij zelf een grote LEGO kerstman bouwen en tijdens de feestdagen in huis zetten. Het bouwwerk bestaat uit 2021 onderdelen, waarvan de meeste rood, zwart en wit zijn. Dit zijn veelvoorkomende kleuren en daarmee kunnen de kosten relatief laag gehouden worden.

Santa Claus Maxifigure

Indien je nu niet de benodigde onderdelen hebt, raden we aan ze te bestellen via Bricklink of Brickowl. Uiteraard kun je heel creatief de onderdelen die intern verwerkt worden en niet zichtbaar zijn, vervangen voor andere kleuren. Download hoe dan ook de instructies zodat je die alvast bij de hand hebt of alvast voor volgend jaar de voorbereidingen kan doen. Een onderdelenlijst vind je op Rebrickable alsook de bouwinstructies.


Laat van je horen!

Wat vind jij van deze Santa Claus Maxifigure? Ben je van plan hem te gaan bouwen, heb je dat al gedaan of wordt dit een bouwwerk voor volgend jaar? Laat het weten in een reactie onder dit artikel.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?