Sinterklaas is bijna in het land en pakjesavond komt dichterbij. LEGO brengt geen sets uit die gebaseerd zijn op dit feest, maar dat betekent niet dat je sinterklaas niet in huis kunt halen. Niels heeft op zijn Instagram-kanaal een MOC gedeeld van een BrickHeadz sinterklaas. Deze MOC hebben we voor het eerst in 2018 gepubliceerd. Gezien de intocht niet lang meer op zich laat wachten, vonden we het tijd om de MOC en de bijhorende instructies weer naar voren te halen.


LEGO Sinterklaas BrickHeadz

Je kunt hier de Sinterklaas BrickHeadz MOC instructies downloaden. De instructies zijn exclusief de staf van Sinterklaas. Je kunt deze naar gelang zelf bouwen en toevoegen. Mocht je de MOC gebouwd hebben, dan doe je Niels een plezier een foto te maken en die te delen onder dit bericht of op social media. Je kunt Niels vinden op zijn Instagram account. De pieten kun je maken in de kleuren die jij graag wilt. Hieronder een voorbeeld dat je als richtlijn kunt gebruiken. Niels heeft hiervan geen instructies gemaakt. Dank aan Niels voor de het delen van de instructies!

LEGO Piet


Laat van je horen!

We zijn benieuwd of jij gebruik gaat maken van de instructies om de LEGO Sinterklaas BrickHeadz te bouwen. Mocht je hem nagebouwd hebben, dan zien we graag de foto’s verschijnen 🙂

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?