Sinterklaas is in het land en pakjesavond komt dichterbij. LEGO brengt geen sets uit die gebaseerd zijn op dit feest, maar dat betekent niet dat je sinterklaas end e pieten niet in huis kunt halen. Niels heeft op zijn Instagram-kanaal een MOC gedeeld van een BrickHeadz sinterklaas. Deze MOC hebben we voor het eerst in 2018 gepubliceerd. Gezien het 5 december pakjesavond is, vonden we het tijd om de LEGO sinterklaas en de pieten MOC en de bijhorende instructies weer naar voren te halen.


LEGO Sinterklaas en Piet BrickHeadz

De instructies zijn exclusief de staf van Sinterklaas. Je kunt deze naar gelang zelf bouwen en toevoegen. Mocht je de MOC gebouwd hebben, dan doe je Niels een plezier een foto te maken en die te delen onder dit bericht of op social media. Je kunt Niels vinden op zijn Instagram account. De pieten kun je maken in de kleuren die jij graag wilt. Hieronder hebben we een LEGO gele variant als voorbeeld staan.


Laat van je horen!

We zijn benieuwd of jij gebruik gaat maken van de instructies om de LEGO Sinterklaas of Piet BrickHeadz te bouwen. Mocht je hem gebouwd hebben, dan zien we graag de foto’s verschijnen 🙂

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?