Na de zeer succesvolle Bouwsteentjes adventskalender winacties van 2020, hebben we besloten dit kunstje dit jaar herhalen. Dat betekent dus dat jij binnenkort weer 24 dagen lang kans maakt op het winnen van LEGO prijzen. Omdat wij eigenlijk niet kunnen wachten, brengen we jou alvast op de hoogte van dit concept en de regels. En we geven nu alvast een prijsje weg 😉


Wat is de Bouwsteentjes adventskalender?

De Bouwsteentjes adventskalender hebben we vorig jaar in het leven geroepen omdat het coronavirus de wereld in haar greep hield en beperkingen roet in het eten gooide. Het doel: de kerstdagen een stukje leuker te maken. Dit jaar is dat natuurlijk geen reden meer voor een adventskalender. Maar ja, laat het nou zo zijn dat we überhaupt geen reden nog hebben voor een adventskalender! En dat komt goed uit. Want we hebben hier nog een paar leuke LEGO sets in de weg liggen. Daar willen we graag van af 😉 We werken daarnaast samen met een aantal sponsors die dit feestje graag met ons meevieren, zoals uniekebricks.nl en Bedrukjeblokje.nl.

De Bouwsteentjes adventskalender zal daarom ook dit jaar garant staan voor 24 dagen lang een nieuwe prijs. Elke dag zullen we in dit artikel een nieuwe prijs onthullen die je enkel die dag kan winnen. Het kans maken op een prijs houden we simpel. We zullen afwisselend een vraag stellen die jij moet beantwoorden, een bouwopdracht in het leven roepen die je moet voltooien of vragen om iets leukst te posten. Jij mag elke dag maximaal eenmaal deelnemen aan de dan geldende winactie.

Heb jij inspiratie om wat te bouwen, dan kun je ook meedoen aan onze Bouw een LEGO kerstcreatie bouwwedstrijd, waarbij je kans maakt op het winnen van €100 aan LEGO sets (d.m.v. cadeaubonnen).

Bouwsteentjes adventskalender 2021

Hoe werkt het?
Het concept is heel simpel. Van 1 t/m 24 december zullen we elke dag een nieuwe prijs onthullen. De prijzen zijn divers en kunnen bestaan uit een klein setje, andere LEGO items en de klapper op 24 december. De prijs en de daar bijhorende opdracht wordt elke ochtend onthuld. Om kans te maken dien je de opdracht van die dag te voltooien door te reageren of jouw bouwwerk in te sturen in een reactie onder dit bericht. We maken elke nieuwe dag de winnaar van de dag daarvoor bekend. De nieuwe prijs staat duidelijk aangegeven en de voorgaande dagen zullen we verhullen onder een spoilertag zodat het overzichtelijk blijft.

Bouwsteentjes advent kalender 2020 banner

Prijzen en verzending
De prijzen zijn door Bouwsteentjes gekocht of gesponsord door partners van Bouwsteentjes. Een deel van de prijzen bestaan uit sets die wij als GWP (Gift With Purchase) hebben ontvangen. Alle prijzen zijn fonkelnieuw, ongebouwd en worden met zorg ingepakt en verzonden. De verzendkosten zijn voor rekening van Bouwsteentjes of een sponsor. We zullen de verkoopadviesprijzen van de te winnen items vermelden. Deze winactie is beschikbaar voor bezoekers uit Nederland en België.

Huishoudelijke mededeling
Graag reactie geven indien je kans wil maken en ga niet reageren zodra een prijs jou niet bevalt, er is vast iemand die er wel dolblij mee is. Zo houden we de reacties schoon en on-topic. De reacties, op die van de uiteindelijke winnaar na, zullen we opschonen zodat we elke dag met een schone lei beginnen. De overige regels hebben we vermeld in de disclaimer en voorwaarden onderaan dit bericht. Lees dit aandachtig!

Gewonnen, wat nu?
Heel simpel. Zodra je als winnaar uit de bus komt, kun je ons een e-mail met jouw n.a.w. gegevens sturen naar michiel@bouwsteentjes.info. Zorg dat je een e-mail stuurt met het e-mailadres waarmee je geregistreerd staat op Bouwsteentjes.

Bouwsteentjes adventskalender 2021 bonus winactie

Kun jij raden welke set er dit jaar zoal in de Bouwsteentjes adventskalender zit?

Laat in een reactie weten welke set jij denkt dat onderdeel gaat zijn van de adventskalender en maak kans op het winnen van een LEGO set. Welke set dat is houden we nog even geheim. Meedoen kan tot en met zondag 14 november. Bij meerdere goede antwoorden zullen we een loting houden. Bij geen goed antwoord, verloten we de prijs onder alle deelnemers. Voor deze winactie gelden de onderstaande voorwaarden.

De winnaar is geworden:
 • Wouter Karsten

De LEGO Ice Skating Rink is inderdaad één van de prijzen van de adventskalender. Stuur ons voor maandag 29 november een e-mail met jouw n.a.w. gegevens sturen naar michiel@bouwsteentjes.info. Zorg dat je een e-mail stuurt met het e-mailadres waarmee je geregistreerd staat op Bouwsteentjes. De prijs die je hebt gewonnen is een verrassing en komt spoedig jouw kant op 😉

Disclaimer & voorwaarden
 • Wij (de redactie van Bouwsteentjes) selecteren de winnaars op basis van de leukste reacties of bouwwerken. We gebruiken in bepaalde gevallen naamloting.nl om de uiteindelijke winnaar te bepalen.
 • Bouwsteentjes behoudt zich het recht voor om deze winactie te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen of te annuleren, en deelnemers uit te sluiten van deelname indien er valsgespeeld wordt.
 • We verloten elke dag een nieuwe prijs. Je kunt tot maximaal 23:59 uur van die dag reageren om kans te maken. De winnaars worden de eerstvolgende dag bekengemaakt. Deze winactie zal 24 dagen lang duren en eindigen op do. 24 december 23:59 uur.
 • De prijzen worden gesponsord door Bouwsteentjes en/of haar partners.
 • De prijzen worden verloot door Bouwsteentjes. Partners van Bouwsteentjes hebben geen invloed op de uitslag van de winactie.
 • De prijs zal verzonden worden door Bouwsteentjes of haar partners. Hiervoor hebben we jouw gegevens nodig die mogelijk gedeeld worden voor het verzenden van de prijs. Verzendkosten zijn op rekening van Bouwsteentjes of één van haar partners.
 • Bouwsteentjes (of de sponsor) tracht de prijzen zo spoedig mogelijk te versturen, maar zijn afhankelijk van beschikbaarheid en eventuele onvoorziene vertragingen.
 • Het verzenden van de prijzen doen we in etappes en het kan zijn dat de winnaars de prijzen maximaal eind januari ontvangen.
 • De winactie is exclusief voor bezoekers van Bouwsteentjes die een volledig ingevuld account hebben (naam, gebruikersnaam, e-mail) en woonachtig zijn in België of Nederland.
 • Enkel bezoekers met een account die voor december 2021 is aangemaakt maken kans op het winnen van een prijs.
 • Kinderen mogen enkel meedoen bij goedkeuring van de ouders (dit dient te worden aangegeven in de betreffende reactie).
 • We maken de winnaars bekend in dit bericht en in een reactie onder de reactie van de winnaar(s). Het innen van de prijs dient binnen 48 uur te geschieden door een e-mail te sturen naar het e-mailadres dat we vermelden. Indien er geen reactie is van de winnaar(s), zal de prijs vervallen.
 • Familie, vrienden en redactieleden van Bouwsteentjes of de sponsor zijn uitgesloten van het winnen van een prijs.
 • Bij het insturen van een creatie, geef je Bouwsteentjes het recht deze te gebruiken op social media en andere platformen ter promotie van bouw- en winacties op Bouwsteentjes.info.
 • Met het meedoen van deze winactie ga je akkoord met alle geldende voorwaarden.

Laatste update: 03-11-2021


Ben jij klaar voor de feestdagen?

Ben jij al klaar voor de feestdagen of ben je nog druk bezig met het voorbereiden? Ben je van plan om een LEGO kerstdorp in huis te zetten, houd je het redelijk LEGO vrij of ben je er nog niet over uit? Laat van je horen!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?