Aankomende woensdag opent LEGO World 2015 wederom zijn deuren voor het grote publiek in de jaarbeurs in Utrecht. Wij van Bouwsteentjes.info zijn woensdag 21 oktober aanwezig bij de opening en zullen vanaf de beurs updates posten op Facebook zodat jij niets hoeft te missen.

Via Facebook zullen wij live updates posten van van alles wat er op de beurs te beleven is. We zullen onder andere foto\’s posten van te gekke MOC\’s, leuke LEGO verkoop stands en activiteiten. Ga jij op woensdag 21 oktober ook naar LEGO World 2015? Schroom dan niet om ons aan te spreken! Wij zijn te herkennen aan onze Bouwsteentjes.info T-shirts.

preview\
We zullen in de dagen na de beurs een uitgebreid (foto)verslag posten van LEGO World 2015. Houdt daarom goed de website in de gaten zodat jij precies weet wat er allemaal te zien en te beleven is!

maxresdefault (1)\

Dagje-lego-world-2013\

Meer informatie over LEGO World kun je vinden op onze evenementen pagina. We zijn erg benieuwd of jij ook naar LEGO World gaat en wanneer. Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via Facebook en Twitter. LEGO World 2015 is te bezoeken vanaf 21 oktober tot en met 27 oktober 2015. Tot op LEGO World 2015!

We willen LEGO en Lotte van OONA Amsterdam bedanken voor de perskaarten!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?