Op Bouwsteentjes.info praten we eigenlijk nooit over onszelf en schrijven we altijd in de ‘we’ vorm als we een review of een post schrijven. De reden hiervoor is dat we heel duidelijk voor ogen hebben dat we er willen zijn voor de community en niet om onszelf als individu te profileren. Bijkomend voordeel is dat we hierdoor objectiever kunnen zijn m.b.t. de informatie die we verstrekken of conclusies die we trekken in een review. Om de community nog beter te kunnen dienen en sneller en betere informatie te kunnen verstrekken, hebben we ons in 2017 aangemeld om een Recognized LEGO Fan Media te worden. We hebben bericht ontvangen dat LEGO ons heeft erkend en daar zijn we enorm trots op!

Bouwsteentjes vanaf nu een Recognized LEGO Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media

Voordat we meer gaan vertellen wat de RLFM status betekent voor Bouwsteentjes.info is het handig dat jullie weten waar het voor staat. RLFM staat voor Recognized LEGO Fan Media, een status die bedoeld is voor online en offline LEGO Fan Media. Dit houdt in dat we door LEGO erkend zijn als een officiële LEGO Fan website waar LEGO als hobby voorop staat. We doen er alles aan om er voor de AFOL community binnen de Benelux te zijn door middel van nieuws, reviews, randartikelen, en het ondersteunen en vormen van een community waar LEGO fans elkaar kunnen vinden. Dit doen we zowel via Bouwsteentjes.info alsook enkele Facebookgroepen en onze eigen Facebookpagina. We hebben door deze erkenning Michiel de Ruijter aangesteld als LEGO Ambassador. De LEGO Ambassador is verantwoordelijk voor Bouwsteentjes.info als RLFM en zal via het LAN (LEGO Ambassador Network) namens Bouwsteentjes.info het aansprekpunt zijn.

Wat betekent dit voor Bouwsteentjes.info?

Heel simpel, we zullen direct contact hebben met LEGO en hierdoor sneller en beter informatie kunnen verstrekken. We zullen persberichten sneller ontvangen en zo nu en dan ontvangen we een LEGO set die we mogen reviewen alvorens de set verkrijgbaar is. Dit is natuurlijk leuk voor ons, maar de erkenning is waar we het meest trots op zijn. LEGO geeft hiermee aan dat we een positieve bijdrage leveren aan de hobby en AFOL’s een plekje bieden waar ze terecht kunnen voor het laatste nieuws, reviews, MOC’s en aanverwante artikelen. Wel is het zo dat we erkent worden als LEGO Fan Media en niet als RLUG. Dit willen we ook niet omdat we van mening zijn dat iedereen te allen tijde welkom is op Bouwsteentjes om meer te weten te komen over het merk LEGO en haar producten. Tevens zijn er binnen Nederland en België genoeg (R)LUG’s waar fans terecht kunnen, redenen genoeg om geen RLUG te worden binnen de Benelux. Wel steunen wij andere verenigingen door hun evenementen te delen via Bouwsteentjes.info, en zo nu en dan te gast zijn of er als standhouder aan deel te nemen. We delen immers dezelfde passie en dat staat bij ons en deze verenigingen altijd voorop.

Iets waar we veel waarde aan hechten is onze onafhankelijkheid. We zullen nooit en ten nimmer een artikel posten waarin we onder druk van een bedrijf een product aanraden aan jullie als bezoekers. Dit geldt ook voor LEGO als bedrijf en we garanderen jullie dat onafhankelijkheid bij ons erg belangrijk blijft! Wel is het zo dat we geen gelekte afbeeldingen, afbeeldingen met een “confidential stamp” en of gedetailleerde omschrijvingen mogen publiceren van dergelijke afbeeldingen. Dit is logisch en we zullen deze eisen natuurlijk blijven respecteren.

Win een LEGO 5005233 Hamley’s Royal Guard Polybag

LEGO 5005233 Hamley's Royal Guard

Omdat we trots zijn op de Recognized LEGO Fan Media status die we hebben gekregen willen we dit graag met jullie vieren. Zonder jullie zouden we geen motivatie hebben om dagelijks de website te onderhouden. We vieren de erkenning door 3x een LEGO 5005233 Hamley’s Royal Guard Polybag weg te geven. We houden het simpel. Laat een reactie, verhaaltje of rijmpje achter onder deze post of onder deze post op onze Facebookpagina, zorg er wel voor dat je reactie creatief is 😉 That’s it!

De winactie loopt tot en met zondag 4 maart en de winnaars maken we volgende week bekend. Op deze winactie zijn onze algemene winactie voorwaarden van toepassing.

Bedankt voor alle te gekke reacties van de afgelopen jaren, het enthousiasme waarmee jullie de hobby bedrijven is groot en we halen hier veel steun uit. Dit alles maakt dat wij super gemotiveerd blijven om Bouwsteentjes.info dé plek te laten zijn waar elke LEGO fan terecht kan voor Alles over LEGO® 😀

Everything is Awesome!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?