BedrukjeBlokje is een bedrijf dat zich specialiseert in het bedrukken van LEGO onderdelen. Elke maand brengen ze nieuwe producten uit die jij in jouw LEGO stad kunt gebruiken, puzzels om cadeau te geven en andere onderdelen die voorzien zijn van een print. Bouwsteentjes en BedrukjeBlokje slaan de handen ineen. Wat je van deze samenwerking kunt verwachten? Dat lees je hieronder.


Bedrukjeblokje is een bedrijf dat prints aanbrengt op LEGO onderdelen. Dit doen ze met een Roland SF-200 printer. Deze printer zorgt voor accurate prints en de Solvent inkt die gebruikt wordt is voedselverpakking- en speelgoedveilig. Dit houdt in dat de inkt niet schadelijk is voor de gezondheid. Er zijn inmiddels diverse kant en klaar producten die je bij Bedrukjeblokje.nl kunt bestellen. Ze bieden daarnaast ook de mogelijkheid om zelf een foto af te laten drukken op onderdelen en Minifigures. Elke maand worden er nieuwe prints uitgebracht die je kunt gebruiken als decoratie, als cadeau of in een LEGO bouwwerk.

Bedrukjeblokje bundels
De samenwerking

Bouwsteentjes en Bedrukjeblokje gaan samenwerken op een aantal vlakken. Ten eerste zullen we elke maand de nieuwe releases uitlichten op de website; hetzelfde zoals de nieuwe LEGO sets en magazines. Daarnaast zullen we unieke (Bouw)steentjes laten maken die exclusief te winnen zijn via Bouwsteentjes. Denk hierbij aan steentjes met een leuke tekst en het Bouwsteentjes logo. De mogelijkheden zijn groot. Ook gaan we meedenken aan designs die aansluiten bij onze bouw- en winacties. Als voorbeeld, een nieuwe winactie kan als een exclusieve set LEGO onderdelen met prints hebben. Uiteraard is dit een extra prijs bovenop de door ons beschikbare prijzen. Ook geven we zo nu en dan zomaar een setje Tiles weg. Gewoon omdat het kan.

Bedrukjeblokje Tiles
Wat biedt Bedrukjeblokje

Bedrukjeblokje verzorgt custom prints op steentjes en torso’s voor de (AFOL) LEGO fan en als relatiegeschenken. Je kunt eenvoudig zelf een ontwerp insturen en via de handige en in gebruik zeer eenvoudige tool op de website aanpassingen aanbrengen. Zodoende heb jij de vrijheid te laten drukken wat je wilt, wanneer je wilt en hoeveel je wilt. Probeer de tool eens uit en je zult zien hoe makkelijk het werkt. Ook zijn er bundels te koop van bepaalde thema’s. Denk hierbij aan Delftsblauw, bordspellen voor Minifigures, feestdagen prints en Formula 1. Daarnaast kun je ook een puzzel laten maken. De puzzel bestaat uit een aantal 2×2 Tiles met daarop een print en een basisplaat waarop je de tegels kunt bevestigen. De puzzels zijn er in diverse formaten en ideaal als cadeau voor een verjaardag of vader- en moederdag. Dit is maar een handjevol producten dat het bedrijf aanbiedt en elke maand komen daar nieuwe items bij.

Kortingscode | aankondiging winactie

We hebben de eerste winactie van deze samenwerking vandaag gelanceerd, je vindt de winactie hier. Ook hebben we een kortingscode die je eenmalig kunt gebruiken op de gehele bestelling. De kortingscode is geldig op alle producten op de website van Bedrukjeblokje en geeft 10% korting. Voer de code: Bouwsteentjes in bij het afrekenen (klik na afrekenen of Paypal op ‘Besteloverzicht weergeven’ en voer de code in.


Laat van je horen!

Ken jij Bedrukjeblokje al en heb je er al eens een product bij gekocht? Laat dan weten in een reactie wat jouw ervaring is en of je het product aanraadt. We lezen ook graag wat jij van deze samenwerking vindt en of je het jou aanspreekt dat we hier maandelijks een overzicht plaatsen van nieuwe items.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?