Update:

De winnaars zijn bekend.

Steeds meer landen in Europa gaan voor een volledige lock-down. Omdat we met z’n allen aan huis gekluisterd zijn (behalve zorgmedewerkers en andere vitale beroepen, dank daarvoor), hebben we besloten een bouwwedstrijd in het leven te roepen. Natuurlijk valt er ook wat te winnen.

De winnaars

Dank voor de inzendingen. De winnaars van de Bouw een MOC wedstrijd in het thema van het coronavirus zijn geworden:

  • Stefan Cooreman
  • Lisa Brouwer
  • Corne

Van harte gefeliciteerd! We verzoeken de winnaars ons een email naar redactie@bouwsteentjes.info te sturen om hun prijs te innen. Zodra we binnen 72 uur van één of meerdere winnaars geen reactie hebben ontvangen, zullen we de prijs opnieuw verloten onder alle inzenders.


Bouw een MOC

Enough to go around
Enough to go around – ©Dallen Powell

Het doel is simpel. Bouw een MOC die te maken heeft met het coronavirus. Dit mag een bouwwerk zijn in de vorm van een virus, maar ook een ziekenhuis of lege straten, iets omtrent een overvloed van wc papier, het hamstergedrag of een hart onder de riem voor de zorgverleners. De grootte van de MOC is aan jou, zolang het maar met LEGO gemaakt is. We houden het graag luchtig en zien daarom liever geen confronterende MOC’s als inzending. De boven- en onderstaande MOC’s zijn ter inspiratie van wat je onder andere kunt bouwen.

Virus alert!
Virus alert! – ©gonkius

Wat je kunt winnen!

Iedereen mag meedoen en we geven natuurlijk een aantal prijzen weg. We selecteren 3 winnaars die allen het onderstaande prijzenpakket kunnen winnen.

  • 1x LEGO Classic 11011 Bricks and Animals (1500 steentjes) (t.w.v €64,99)
  • 1x een witte 1×8 Bouwsteentjes steentje (t.w.v. €2,99)
  • 1x een zwarte 1×8 5 jaar Bouwsteentjes steentje (t.w.v. €2,99)

LEGO Classic 11011 Bricks and Animals

Disclaimer en privacy

Meedoen met de winactie kan tot en met do 9 april 23:59. We maken de winnaars een dag later bekend (10 april).

De deelnemers dienen hun creatie in te zenden via Disqus. Upload een foto in jouw reactie waarin je wat vertelt over jouw MOC. Hoe creatiever, hoe meer kans je maakt op het winnen van de prijzen.

De MOC dient een nieuwe creatie te zijn!!

Op deze winactie zijn onze algemene voorwaarden voor winacties van toepassing en meedoen betekent dat je hiermee akkoord gaat. We bepalen de winnaar(s) door de leukste inzendingen te selecteren.

De prijs wordt naar jou opgestuurd. Hiervoor hebben we een aantal persoonlijke gegevens nodig van de winnaar(s). Het e-mailadres en de n.a.w. gegevens zullen enkel voor het versturen van de prijs worden gebruikt en zullen nadien door ons worden vernietigd.

Deze prijzen worden gesponsord door Bouwsteentjes.info en zijn volledig nieuw!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?