Op LEGO Ideas wordt wederom een nieuwe bouwwedstrijd georganiseerd. Met het Design een LEGO Seaside GWP kan je kans maken dat jouw inzending als een Gift With Purchase (GWP) zal worden uitgebracht. Inmiddels is de winnaar van deze bouwwedstrijd bekend en kan je hieronder de gewonnen inzending bekijken. 


Vandaag is de winnaar van de Design een LEGO Seaside GWP bekend gemaakt. De inzending “Ray the Castaway” van DadiTwins wist met maar liefst 969 stemmen de hoofdprijs binnen te halen. Naast de duidelijke charmes van het leven op een onbewoond eiland, wist de inzending te overtuigen door zijn leuke details. Naast enkele leuke prijzen voor de winnaar, zal deze inzending gebruikt worden voor een toekomstige GWP. Het is onduidelijk wanneer deze weg gegeven zal worden, maar dat gedeelte ligt nu in handen van het LEGO Ideas team. Je kan alle gewonnen inzendingen bekijken op de website van LEGO Ideas.

Design een LEGO Seaside GWP
Ray the Castaway van DadiTwins

Origineel bericht: Heb jij altijd al willen bouwen hoe een dagje zee en strand er voor jou uitziet? Dan is dit je kans want het LEGO Ideas team wil graag weten waarvan jij houdt, denkt of vindt van een dagje aan de kust. Loop je graag over het strand met een ijsje in de hand en zand tussen de tenen? Of ga je liever het water in om de golven te trotseren? Mocht je kiezen voor een zandkasteel, dan kan je het zo gek maken als je wilt. Je kan het allemaal bouwen voor deze bouwwedstrijd. Aangezien het over een GWP gaat, is het belangrijk dat je inzending bestaat uit minimum 150 en maximum 250 onderdelen. De bouwwedstrijd komt natuurlijk niet zonder de nodige regels. Je kunt de regels van de Design een LEGO Seaside GWP hier vinden.

Meedoen met de wedstrijd kan tot 11 mei 2021. Het LEGO Ideas team kiest 15 inzendingen uit waarop gestemd kan worden van 18 mei tot en met 25 mei. De winnaars worden ten laatste op 31 mei 2021 aangekondigd. Veel succes!

De hoofdprijs bestaat uit:

  • De exclusieve kans dat jouw inzending als Gift With Purchase wordt uitgebracht
  • LEGO Ideas 92176 NASA Apollo Saturn V
  • LEGO Ideas 21322 Pirates of Barracuda Bay
  • LEGO Ideas 21326 Winnie the Pooh
  • LEGO Ideas 40448 Vintage Car

De vijf andere prijzen bestaan uit:

  • LEGO Ideas 92176 NASA Apollo Saturn V
  • LEGO Ideas 21326 Winnie the Pooh
  • LEGO Ideas 40448 Vintage Car


Laat van je horen!

Wat vind jij van de gekozen inzending? Had jij op een andere inzending je stem uitgebracht? Is het een terechte keuze of had je liever een andere inzending zien winnen? We lezen graag jouw mening als een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?