Op LEGO Ideas is een nieuwe bouwwedstrijd gelanceerd waarbij je onder andere de volledige huidig beschikbare line-up aan LEGO Harry Potter sets kunt winnen. Met de “Magical Builds of the Wizarding World” bouwwedstrijd dien jij een magische MOC te bouwen die niet zou misstaan als Harry Potter set.


Magical Builds of the Wizarding World

De bedoeling is vrij simpel. Bouw een magische MOC die gebaseerd is op de Harry Potter of Fantastic Beasts licentie en een toevoeging kan zijn op het huidige aanbod. De MOC dient in de categorieën van wezens uit Harry Potter of Fantastic Beasts of items en tekens van Hogwarts te passen. Er mogen geen Minifigures gebruikt worden in de MOC. Let wel op dat daarnaast nog een aantal regels aan de bouwwedstrijd verbonden zijn. De regels en wedstrijdpagina vind je hier.

Magical Builds of the Wizarding World

Er zijn natuurlijk ook prijzen te winnen. De hoofdprijs bestaat uit alle LEGO Harry Potter en Fantastic Beasts sets uit 2018. Daarnaast wordt er nog twee keer een tweede prijs verloot in de vorm van de LEGO Harry Potter 71043 Hogwarts Castle en is er een bonusprijs beschikbaar gesteld die ook bestaat uit de Hogwarts Castle. De bouwwedstrijd loopt tot en met 29 november en de winnaars zullen rond 20 december bekend worden gemaakt.

Magical Builds of the Wizarding World


Ga jij meedoen?

We zijn benieuwd of jij mee gaat doen aan deze bouwwedstrijd met best wel te gekke prijzen? Mocht je mee gaan doen dan zien we natuurlijk graag wat jouw bouwwerk is waarmee je probeert kans te maken op de hoofdprijs 😉

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?