De meest populaire LEGO bouwwedstrijd van de Benelux keert ook dit jaar weer terug op Bouwsteentjes.info. We hebben het natuurlijk over het “Mooiste LEGO kerstdorp”. Dit jaar is het alweer de 6e editie en ook nu kun je weer leuke prijzen winnen. Voor de prijzen werken we dit jaar samen met “ToyPro” die met plezier de prijzen sponsort. Lees snel verder hoe je mee kunt doen en wat je kunt winnen.

Winnaars “Mooiste LEGO kerstdorp 2019”

Een aantal inzendingen blonken uit. We hebben er een paar dagen voor nodig gehad de winnaars te selecteren. Hiervoor hebben we gekeken naar de hoeveelheid en soorten MOC’s, alsook de integratie van bestaande sets/thema’s in het geheel. De drie winnaars zijn geworden:

  1. Steven Decoutere
  2. Fred en Sem de Groof
  3. Christophe de Wilde

De winnaars dienen binnen 72 uur te reageren via email naar redactie@bouwsteentjes.info met onderwerp Winnaar kerstdorp 2019. We hebben voor het versturen van de prijs de voor- en achternaam  nodig. Zodra we van één of meerdere winnaars geen reactie hebben ontvangen zullen we de betreffende prijzen opnieuw verloten. De prijzen worden binnen 14 werkdagen via email verstuurd naar de winnaars.


Mooiste LEGO kerstdorp 2019

We zijn net als voorgaande jaren op zoek naar het mooiste LEGO kerstdorp. Of het nou om een klein of groot kerstdorp gaat, je zult worden beloond op originaliteit. Uiteraard mag je gebruik maken van bestaande LEGO sets, maar eigen creaties (MOC’s) of een combinatie daarvan zullen een hogere kans hebben te winnen. Digitale ontwerpen accepteren we niet en MOC’s gekopieerd van anderen ook niet.

We hebben de afgelopen edities gemerkt dat veel LEGO kerstdorpen vooral in het LEGO City of Creator thema gebouwd zijn. Graag zien we dat er ook andere thema’s gebruikt worden. Bijvoorbeeld LEGO Star Wars, LEGO Ninjago, LEGO Friends, enzovoorts. Hoe dan ook, we gaan dit jaar extra letten op creativiteit en originaliteit.


Hoe kun je winnen

Bouw jouw ultieme versie van een LEGO kerstdorp!
Aanschouw hem, en pas aan waar nodig!
Maak een aantal duidelijke en heldere foto’s van jouw LEGO kerstdorp. Niet te donker!
Stuur de foto’s met je voor- en achternaam in naar Bouwsteentjes.info o.v.v. LEGO kerstdorp 2019
We plaatsen de beste foto die jij opstuurt. Maximaal 5 foto’s per inzending!
Insturen kan tot 24 december 2019 23:59 uur, zodat wij (de redactie van Bouwsteentjes.info) genoeg tijd hebben om de winnaars te selecteren. Wees dus op tijd!
Jouw LEGO kerstdorp moet gebouwd zijn met echt LEGO, maar je mag wel gebruik maken van accessoires zoals lampjes en nepsneeuw.
Het kerstdorp moet nieuw en door jou gemaakt zijn. Er mag geen foto ingestuurd worden van kerstdorpen van voorgaande jaren!
Deelname door personen onder de 18 jaar dient met toestemming van de ouders te geschieden.
Mail de beste foto’s en je voor- en achternaam naar redactie@bouwsteentjes.info.


Prijzenpakket:

toypro logo

De prijzen die te winnen zijn, zijn cadeaukaarten van ToyPro. ToyPro staat bekend om zijn grote hoeveelheid losse LEGO onderdelen en LEGO Minifiguren. Uiteraard kun je bij ToyPro ook terecht voor je nieuwe LEGO sets. ToyPro is dan ook een ideaal adres om LEGO stenen te kopen voor het bouwen van MOC’s.

• 1e plaats: Toypro cadeaukaart van €50,-
• 2e plaats: Toypro cadeaukaart van €30,-
• 3e plaats: Toypro cadeaukaart van €20,-

Bonusprijs voor de drie winnaars:

• De Bouwsteentjes.info “Mooiste LEGO Kerstdorp 2019” Trofee

Op vrijdag 27 december rond 20:00 maken we de winnaars van het Bouwsteentjes.info “Mooiste LEGO kerstdorp 2019” bekend. Kom tot die tijd vooral terug om de kerstdorpen van andere bouwers te bewonderen.


Inzendingen 2019


Disclaimer en privacy

Op deze bouwwedstrijd zijn onze algemene voorwaarden voor winacties van toepassing en meedoen betekent dat je hiermee akkoord gaat.

De cadeaukaarten worden per email naar jou opgestuurd, hiervoor hebben we een aantal persoonlijke gegevens nodig van de winnaars. Het e-mailadres en de gegevens zullen enkel voor het versturen van de prijs worden gebruikt en zullen nadien door ons worden vernietigd. Voor de trofee hebben we extra gegevens nodig en de verzendkosten zijn voor Bouwsteentjes.info. De trofee blijft eigendom van de winnaar. De cadeaubonnen zijn in te leveren bij ToyPro of de webshop van ToyPro. De prijs kan niet ingewisseld worden voor contanten.


Dit artikel bevat gesponsorde links

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?