Bricklink gaat op 2 juni een nieuw programma lanceren waarmee je je eigen mozaïek kan maken. Het programma heet MOSAICK en hiermee kan je al jouw foto\’s in een handomdraai omtoveren tot een waar mozaïek.

Bricklink MOSAICK

Met het programma kan je al jouw foto\’s waar je altijd al een LEGO mozaïek van had willen hebben omtoveren tot een mozaïek. Je kan verschillende formaten selecteren en het mozaïek aanpassen naar je persoonlijke voorkeuren. Denk hierbij aan de scherpte, grootte en natuurlijk de kosten.

Eenmaal klaar kan jij je mozaïek samen laten stellen door Bricklink die dan automatisch de onderdelen tegen de juiste prijs selecteert. De baseplates zullen altijd geselecteerd worden op de goedkoopste omdat de kleur van baseplates geen invloed hebben op het mozaïek.

De formaten van de baseplates die geselecteerd kunnen worden zijn, 16×16, 32×32 en 48×48.

Dit was een beknopte samenvatting van de functies die je van het programma kan verwachten. Wil je meer weten dan kan je alle informatie vinden op Bricklink.

Jouw mening telt!

Wat vind jij van deze nieuwe functie en denk jij dat je er gebruik van gaat maken of denk jij dat je er juist van kan gaan profiteren als Bricklink verkoper? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Wist je dat?

– We elke maand een polybag verloten onder alle reacties op de website!
– Je op deze pagina heel veel LEGO aanbiedingen kan vinden!
– Je hier een LEGO Woordenboek kan vinden!
– We de geschiedenis van het LEGO logo uitgebreid hebben besproken!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?