Hallo, ik ben Geoffrey Lejeune en bij deze stel ik jullie graag mijn eerste \’bouwsteentje\’ aan deze megacoole community voor!

De laatste tijd is er een groeiende trend in de LEGO community om de covers van comic books te gaan recreëren met LEGO. De trend kreeg zelfs zijn eigen benaming \’Comic bricks\’ en kreeg voor het eerst ruchtbaarheid op Designer Con van vorig jaar!

De trend is zelfs zodanig populair dat LEGO vanaf volgende week met een exclusieve set Action Comics #1 naar buiten komt op de San Diego Comic Con!

\"lego-140995

 

Speciaal voor jullie zijn we op het internet gaan grasduinen om een paar van die covers te bundelen! Laat ons gerust weten welke je voorkeur uitdraagt. Of ga de uitdaging aan en bouw de hoes van jouw favoriete comic na en stuur ons die op 😉

\"u9x1kkD\"\"rEJndLW\"\"PrHPXWC\"\"PbCW3I9\"\"k1FLylJ\"\"mZgmIBj\"

Bekijk ook de LEGO filmposter top 10 voor meer bijzondere creaties 🙂

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media