Eerst wil ik iedereen bedanken voor het actief meedoen en inzenden van alle mooie LEGO kerstdorpen. Jullie hebben me het niet makkelijk gemaakt. Dat we volgend jaar een nieuwe TOP 10 organiseren is een feit en ik hoop dat jullie allemaal weer meedoen. Veel plezier bij het bekijken van de Bouwsteentjes.info LEGO Kerstdorp TOP10! 

Bekijk hier alle kerstdorpen die deelgenomen hebben aan de Bouwsteentjes.info LEGO Kerstdorp TOP10.

10. Het kerstdorp van Yannick

Wat een gezelligheid bij Yannick thuis. Zijn kerstdorp is voorzien van verlichting en brengt gegarandeerd de kerstsfeer in huis.

\"LEGO

9. Het kerstdorp van Bill

Bill zijn kerstdorp valt op door het gigantische reuzenrad. Een prachtig model en ik zou er graag in willen zitten als lijkt me dat geen strak plan. Bedankt voor je deelname Bill!

\"LEGO

8. Het kerstdorp van Elly haar zoon

Dit gezellige kerstdorp is een creatie van Elly en haar zoon. Een lust voor het oog en ik denk dat menig LEGO liefhebber graag een kerstdorp als deze op de kast wil hebben staan! Heel goed gedaan en hartstikke bedankt voor jullie deelname.

\"LEGO

7. Het kerstdorp van Bjorn

Prachtig kerstdorp! De bomen en ondergrond zijn erg creatief gedaan. Bedankt voor het delen van jouw kerstdorp. Bjorn jij was onze eerste deelnemer en daar zijn we superblij mee.

\"LEGO

6. Het kerstdorp van Alicia

Het kerstdorp van Alicia is strak vormgegeven en volledig in stijl. Met weinig ruimte zoveel setjes goed positioneren is een hele opgave maar dat is prima gelukt!

\"LEGO

5. Het kerstdorp van Pieter

Pieter heeft dit jaar een beetje gesmokkeld en het kerstdorp van vorig jaar ingezonden. Dit jaar zat Pieter nog in de verhuisdozen en kon helaas nog niet zijn volledige dorp opzetten. Hij heeft ons beloofd volgend jaar weg te blazen met zijn LEGO kerstdorp. Zijn kerstdorp van vorig jaar ziet er wel reuzen gezellig uit met een kerstdorp en treinbaan onder de boom. Een dik verdiende 5e plaats.

\"LEGO

4. Het kerstdorp van Wendy en Maarten

Het kerstdorp van Wendy en Maarten komt op de 4e plaats in de TOP 10. Een gezellig kerstdorp waar creatief omgegaan is met de beschikbare ruimte. Top gedaan en gefeliciteerd met de 4e plaats.

\"LEGO

3. Het kerstdorp van Tawina

Het dorp van Tawina is ruim opgezet en ziet er uit als een kerstdorp uit een sprookje. De extra sneeuw maakt het dorp extra realistisch. Gefeliciteerd met de 3e plaats. Het is een kerstdorp waar we jaloers op zijn!

\"LEGO

2. Het kerstdorp van Yuthana

Het dorp van Yuthana kwam als laatste binnen en mocht net op de valreep meedoen. We zijn erg onder de indruk van zijn dorp. De sets zijn mooi opgesteld en er is een leuke eigen bijdrage aan het dorp toegevoegd. De skibaan is geweldig in het midden van het dorp en straalt een hoop gezelligheid uit. Gefeliciteerd met deze mooie 2e plaats.

\"LEGO

1. Het kerstdorp van Jorgen

De winnaar van de Bouwsteentjes.info kerstdorp TOP 10 is Jorgen! Gefeliciteerd Jorgen je bent de winnaar van 2014. De gedetailleerde bergen met grot gaven de doorslag. Een geweldig stukje techniek en creativiteit straalt er van af. Bravo!

\"LEGO

Als jouw kerstdorp niet in de TOP 10 staat vergeet dan niet om volgend jaar weer mee te doen aan de Bouwsteentjes.info kerstdorp TOP 10. Ik heb enorm genoten van alle kerstdorpen dit jaar en wil iedereen hele fijne feestdagen toewensen!

0 0 stem
Vind je dit artikel leuk?