Oktober is inmiddels in volle gang en dat betekend dat we ook deze maand weer een aantal leuke promotie sets kunnen verwachten op LEGO Shop@home.

Bij bouwsteentjes.info merken we vaak dat er nogal wat verwarring onstaat over de te verwachten promoties op Shop@home. Dit komt vooral omdat Amerika en Europa verschillen qua promoties en de data waarop deze beschikbaar zijn.

Omdat we jullie graag van de juiste informatie voorzien hebben we de promoties van oktober op een rijtje gezet, zodat je zo slim mogelijk kunt inkopen 😉

\"image\"
Van 14 t/m 31 oktober zal je bij elke afgerekende bestelling dubbele Vip punten krijgen.

\"image\"
Van 15 t/m 21 oktober krijg je bij elke LEGO Star Wars bestelling van *€30 of meer een gratis LEGO Star Wars Stormtrooper Sergeant polybag cadeau.

\"image\"
Van 15 t/m 21 oktober krijg je ook een gratis LEGO Star Wars Episode III poster bij aankoop van een LEGO Star Wars product.

\"image\"Van 23 oktober t/m 20 november krijg je bij elke aankoop van *€55 of meer, een gratis LEGO Kerst Trein 40138 cadeau.

Let op! Promoties op Shop@home zijn erg populair en vaak snel uitverkocht, het is daarom aan te raden om niet te lang te wachten met bestellen.

*De verzendkosten tellen niet mee met het te bereiken bedrag.

Ga jij er voor zorgen dat je de Kerst Trein aan je collectie toe kan voegen of ga je voor de gratis Star Wars Stormtrooper Sergeant polybag? Of juist voor beide? Wij zijn benieuwd en lezen graag jouw reactie onder dit artikel of op Facebook of Twitter!

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media