Het was de afgelopen uren zweten geblazen voor het team van LEGO Speciaalzaak Playtoday en de redactie van Bouwsteentjes.info. In totaal hebben we dit jaar maar liefst 53 LEGO kerstdorpen mogen ontvangen. Alle kerstdorpen zien er geweldig uit en het was een hele opgave om uit al deze inzendingen een definitieve TOP 10 te selecteren. Gelukkig is het ons gelukt om ook dit jaar weer een prachtige lijst te maken. 

Voordat we beginnen met de nummer 10 van de lijst willen we alle deelnemers hartelijk bedanken voor alle mooie inzendingen. Het zijn stuk voor stuk prachtige dorpen en wij hopen dat iedereen volgend jaar weer meedoet aan deze geweldige wedstrijd. We gaan jullie niet langer in spanning houden. Ga er even lekker voor zitten en geniet van de Bouwsteentjes.info LEGO kerstdorp TOP 10 van 2015!

10. Wilco Boer

\"LEGO

9. Frank Visser

\"LEGO

8. Astrid Berk

\"LEGO

7. Sean Alleman

\"LEGO

6. Leo Sanders

\"LEGO

5. Tinneke Tersago

\"LEGO

4. Bas en Nina

\"LEGO

3e plaats en prijswinnaar: Arjan Schuurman

Het is misschien niet de mooiste foto maar wel een prachtig LEGO kerstdorp geworden. Dankzij de skilift en geïntegreerde treintunnel is dit een uniek kerstdorp en komt daarmee op de 3e plaats. Volgend jaar een berg van LEGO? Gefeliciteerd Arjan, je hebt een Playtoday Waardebon gewonnen t.w.v. €20,-!

\"LEGO

2e plaats en prijswinnaar: Jörgen Rubingh

Vorig jaar op nummer 1, dit jaar opnieuw in de TOP 10 met een welverdiende 2e plaatst. Een compleet nieuw dorp ten opzichte van vorig jaar. Geen bergen dit jaar maar wel een geweldige scene vol details. Dit jaar val je mooi in de prijzen Jörgen! Jij wint namelijk een Playtoday Waardebon t.w.v. €30,- 😉

\"LEGO

1e plaats en prijswinnaar: Inzo Franken

De winnaar van de Bouwsteentjes.info LEGO kerstdorp TOP 10 van 2015 is geworden… Inzo Franken! Jij wint een Playtoday Waardebon t.w.v. €50,- met een indrukwekkend LEGO kerstdorp. Of moeten we LEGO kerststad zeggen? De wolken en bergen zijn geweldig gedaan. Er gebeurd van alles in dit dorp en het sneeuwt zelfs! Gefeliciteerd met deze mooie prijs en we kijken vol smart uit naar volgend jaar.

\"LEGO

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd!

Dit was de Bouwsteentjes.info LEGO Kerstdorp TOP 10 van 2015. Het was ook dit jaar weer enorm lastig om een TOP 10 te kiezen en willen alle deelnemers nogmaals hartelijk bedanken voor de prachtige inzendingen. Ben je in de prijzen gevallen? Dan nemen wij contact met je op verdere afhandeling en komt de Playtoday Waardebon zo spoedig mogelijk jouw kant op.

Wil je alle inzendingen bekijken? Op de \”Heb jij het mooiste LEGO kerstdorp van 2015?\” pagina staan alle inzendingen van 2015.

Tot slot wensen wij iedereen hele fijne feestdagen toe. Ook willen wij LEGO Speciaalzaak Playtoday bedanken voor het aanbieden van het prijzenpakket en het samenstellen van de TOP 10. Namens het Bouwsteentjes.info team, Happy Holidays!

\"Playtoday

0 0 stem
Vind je dit artikel leuk?