Het was de afgelopen erg spannend voor alle bouwers, wie de Bouwsteentjes.info LEGO kerstdorp TOP 10 van 2016 zou gaan winnen. In totaal hebben we dit jaar 28 inzendingen gehad. Alle kerstdorpen zien er weer geweldig uit en wij waarderen iedereen zijn inzet en werk. Dit jaar hebben de bezoekers een TOP 10 samengesteld i.p.v. dat wij dit hebben gedaan.  

Voordat we beginnen met de nummer 10 van de lijst willen we alle deelnemers hartelijk bedanken voor alle mooie inzendingen. Het zijn stuk voor stuk prachtige dorpen en wij hopen dat iedereen volgend jaar weer meedoet aan deze geweldige wedstrijd. We gaan jullie niet langer in spanning houden. Ga er even lekker voor zitten en geniet van de Bouwsteentjes.info LEGO kerstdorp TOP 10 van 2016!

10. Klaas Drost (19 stemmen)

\"\"

9. Stefan (22 stemmen)

\"\"

8. Hessel Feenstra (30 stemmen)

\"\"

7. Arjen Hartsuiker (33 stemmen)

\"\"

6. Peter Haverkort (43 stemmen)

\"\"

5. Arjen Alga (56 stemmen)

\"\"

4. Bart van Gerwen (74 stemmen)

\"\"

3e plaats en prijswinnaar (198 stemmen): Frank Visser

\"\"

2e plaats en prijswinnaar (280 stemmen): Vincenza van dalen

\"\"

1e plaats en prijswinnaar (358 stemmen): Arjen Schuurman

\"\"

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd!

Dit was de Bouwsteentjes.info LEGO Kerstdorp TOP 10 van 2016. We willen alle deelnemers nogmaals hartelijk bedanken voor de prachtige inzendingen. Ben je in de prijzen gevallen? Neem dan contact met ons op via redactie@bouwsteentjes.info en wij zorgen dat de prijs zo spoedig mogelijk jouw kant op komt!

Prijzenpakket:

  • 1e plaats: Olgo Kortingcode van €50,-
  • 2e plaats: Olgo Kortingcode van €30,-
  • 3e plaats: Olgo Kortingcode van €20,-

Tot slot wensen wij iedereen een hele fijne jaarwisseling toe. Ook willen wij Olgo.nl bedanken voor het aanbieden van het prijzenpakket.

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Olgo.nl

Het prijzenpakket wordt aangeboden door Olgo.nl. Waarom shoppen bij Olgo.nl? Scherpe prijzen, snelle levering en een uitgebreid aanbod aan LEGO!

\"banner_olgo\"