De LEGO Designer Video’s geven altijd een beter beeld van een set en er worden vaak leuke weetjes over de ontwikkeling van een set gedeeld. LEGO heeft de Designer Video van LEGO Creator Expert 10270 Bookshop online gezet zodat jij precies weet wat je ervan kunt verwachten.

Designer Video LEGO 10270 Bookshop

LEGO Creator Expert 10270 Bookshop

LEGO Design Master Wes Talbot en grafisch ontwerper Tore Harmark-Alexandersen nemen je mee op reis naar de Bookshop. Zodoende wordt het er het één en ander verteld over het ontwikkelingsproces van de set. Leuk om te zien is dat dit de eerste Creator Expert set is die Wes Talbot heeft mogen ontwerpen. Daarnaast is de Teal kleur dankzij hem weer in het kleurenpalet van LEGO terechtgekomen. De LEGO Creator Expert 10270 Bookshop is vanaf 1 januari tijdelijk exclusief te koop via LEGO.

Wat vind jij van deze set?

Natuurlijk zijn we benieuwd wat jij van deze set vindt na het zien van de Designer Video. Ga je hem vanaf dag één kopen, wacht je nog even of vind je de set niet interessant genoeg? Laat jouw mening horen door een reactie achter te laten.

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media