De LEGO Designer Video’s geven altijd een beter beeld van een set en er worden vaak leuke weetjes over de ontwikkeling van een set gedeeld. LEGO heeft de Designer Video van LEGO DC 76139 1989 Batmobile online gezet zodat jij precies weet wat je ervan kunt verwachten.

Designer Video LEGO 1989 Batmobile

LEGO DC 76139 1989 Batmobile

De LEGO DC 76139 1989 Batmobile is een populaire set. De status staat op het moment van schrijven op naleveren. Een Designer Video is voor het enthousiasmeren dan ook niet nodig. Toch geven LEGO designers Chris Perron en Adam Grabowski – tezamen met grafisch ontwerper Ioana Popescu – een korte indruk van wat te wachten valt als je de set in huis haalt.

Laat jouw mening weten!

Wat vind jij van de 1989 Batmobile? Heb je hem al besteld, ben je niet zo enthousiast of wacht je op een goede aanbieding? Laat het weten in een reactie onder dit artikel.

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media