De LEGO Designer Video’s geven altijd een beter beeld van een set en er worden vaak leuke weetjes over de ontwikkeling van een set gedeeld. LEGO heeft de Designer Video van LEGO Pirates of Barracuda Bay online gezet. Mocht je meer over de set willen weten, dan is het bekijken van deze video geen overbodige luxe.

Designer Video LEGO Pirates of Barracuda Bay

LEGO Ideas 21322 Pirates of Barracuda Bay

In de video maak je kennis met de Designers van de LEGO Pirates of Barracuda Bay. Er wordt vertelt over de ontwikkeling van de set, de gemaakte keuzes, de speelfuncties en natuurlijk een aantal andere feitjes en wetenswaardigheden.

De LEGO Ideas 21322 Pirates of Barracuda Bay bestaat uit 2545 onderdelen, bevat acht Minifigures, en kan zowel als schipwrak of als schip mee gespeeld of ter display gezet worden. De set kost €199,99 en is vanaf 1 april te koop via LEGO.

laat van je horen!

Wat vind jij van deze Designer Video? Heb je nu een beter beeld van de set of voegt het niets toe? We lezen ook graag of jij de LEGO Ideas 21322 Pirates of Barracuda Bay is huis gaat halen, twijfelt, of dat je niets met het model hebt?

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?