Op Brickset zijn nu alle maandelijkse mini bouwwerken van 2016 in hun database opgenomen en daardoor hebben we nu voor het gehele jaar een duidelijk overzicht van wat we kunnen gaan verwachten.

De maandelijkse mini bouwwerken zijn te krijgen op bepaalde data in de officiële LEGO winkels. Helaas voor de meeste Nederlanders onder ons hebben we er geen in Holland en zijn we verplicht om er een dag voor uit te trekken naar België of Duitsland. Dit is natuurlijk wel erg gezellig en leuk maar gelukkig verschijnen er geregeld ook bouwinstructies van deze sets.

De sets die dit jaar sowieso gaan verschijnen of al verschenen zijn:

LEGO 40208 Polar Bear

\"image\"

\"image\"

Lego 40209 Snowmobile

\"image\"

\"image\"

LEGO 40210 Bunny

\"image\"

LEGO 40211 Bee

\"image\"

LEGO 40212 Hedgehog

\"image\"

LEGO 40213 Seaplane

\"image\"

LEGO 40214 Frog

\"image\"

LEGO 40215 Apple

\"image\"

LEGO 40216 Schoolbus

\"image\"

LEGO 40217 Werewolf

\"image\"

LEGO 40218 Tiger

\"image\"

LEGO 40219 Christmas Present

\"image\"

We hebben de eerste twee bouwinstructies voor je klaar staan onder de Polar Bear en Snowmobile sets. De rest zal in de loop van het jaar beschikbaar komen en we proberen deze elke maand te posten. Voor hen die niet kunnen wachten op de instructies is er natuurlijk altijd de uitdaging om de sets zo goed mogelijk na te bouwen.

Wij dagen jullie uit en zien graag foto\’s van de sets in een reactie op social media. Natuurlijk mag je altijd je mening geven en in dat geval zijn wij heel erg benieuwd welke van deze sets jouw favorieten zijn? Reageren kan zoals gewoonlijk onder dit artikel of via social media.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?