Op Twitter is LEGO het Minifigure Madness Tournament gestart. In dit tournament nemen diverse Minifigures het tegen elkaar op. Niet door tegen elkaar te vechten, maar welke van de voorgestelde Minifigure door moet gaan naar de volgende ronde. Welke Minifigures dat worden, dat bepaal jij.

Minifigure Madness Tournament

Minifigure Madness Tournament

Het tournament is vanwege het tienjarige bestaan van de verzamelbare LEGO Minifigure. In vier categorieën nemen de Minifigures het tegen elkaar op. Elke stemronde zorgt voor een aantal winnaars. Deze winnaars gaan door naar de volgende ronde. Dit gaat door totdat er per categorie één Minifigure de overduidelijke winnaar is. In de halve finale nemen ze het nogmaals tegen elkaar op. De finale bepaalt welke Minifigure de grote winnaar is en het populairst zal zijn van alle deelnemers. Het leuke is dat jij met een klik op de knop kunt bepalen welke Minifigures door kunnen gaan. Dit kun je doen door het Twitterkanaal van LEGO te bezoeken.

Minifigure Madness Tournament

Minifigure Madness Tournament Minifigure Madness Tournament

Ga jij deelnemen?

We zijn benieuwd wat jij van het Minifigure Madness Tournament vindt, of je van plan bent mee te gaan doen en of je al een idee hebt wie de winnaar zou kunnen worden? Laat het weten in een reactie onder dit artikel.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?