LEGO Dimensions is inmiddels beschikbaar in Nederland en wij van Bouwsteentjes.info zijn net als veel andere LEGO fans de game al flink aan het spelen. Maar ondertussen is er ook een app uitgebracht waarin je hele leuke features treft die de game net iets meer dimensie geeft!

Met de app heb jij LEGO Dimensions altijd op zak. Met de app kan jij je voortgang bijhouden, uitbreidings pakketten op een verlanglijst zetten en zelfs gameplay videos bekijken. De app biedt ook de mogelijkheid om bouwinstructies weer te geven zodat je snel alle mogelijke voertuigen en gadgets kan bouwen en herbouwen.

\"image\"

\"image\"

Wat ook leuk is aan de app is dat je badges kan verdienen. Deze functie kan je vergelijken met trophies/achievements op de PS4 of Xbox en geeft weer wat je allemaal al hebt gedaan/bereikt in de game. Maar er is meer aan de hand met deze badges. Als je er genoeg verzameld speel je namelijk exclusieve wallpapers vrij voor op je desktop of mobiel!

\"image\"

\"image\"

UPDATE:De app is inmiddels ook beschikbaar voor IOS!

De app is op dit moment alleen nog te verkrijgen voor Android en aan een IOS versie wordt nu hard gewerkt. Je kan de app via deze link downloaden: LEGO Dimensions app