Afgelopen weekend hebben we met het team van Bouwsteentjes.info een uitstapje gemaakt naar Brick Mania in Antwerpen. Brick Mania is een groot evenement in België en wordt georganiseerd door BeLUG (Belgian LEGO User Group). De grote evenementenhal Waagnatie is omgetoverd tot een indrukwekkende tentoonstelling voorzien van een groot scala aan diverse MOC\’s. Naast de vele eigen creaties zijn er ook demonstraties, workshops en staan er verschillende LEGO verkoop stands. 

Op zaterdag 14 november was het de bedoeling dat we vroeg richting Antwerpen zouden gaan. Helaas is mijn wel gewaardeerde collega \”Michiel\” een man van \”S\’avonds een vent, s\’morgens lekker uitslapen…\” (grapje hé Michiel 😉 ) en kwamen we als klap op de vuurpijl ook nog eens in een akelige file. Toen we rond 13:00 arriveerden kwam het publiek aardig op gang.

Qua MOC\’s was er genoeg te zien op Brick Mania. We kwamen bouwwerken tegen die we kennen van eerdere beurzen maar gelukkig hebben we ook een hoop nieuwe creaties gezien. Het is een leuk evenement voor jong en oud waar je makkelijk wat uurtjes rond kan brengen. Voor de entree van €4,- hoef je het zeker niet te laten en heb je gegarandeerd een leuke dag. De onderstaande foto impressie hebben we te danken aan Den Ivo en LEGOMinded ME.

We hebben een rondje gemaakt langs diverse verkoop stands. Een aantal sets waren netjes geprijsd maar er werd ook genoeg aangeboden tegen hoge tarieven. Met name de losse onderdelen waren wat hoog geprijsd voor ons gevoel. Desondanks hebben diverse fans, leuke koopjes kunnen vinden voor zover we dat op Facebook konden lezen. Naast sets en losse onderdelen waren er custom LEGO onderdelen te koop bij BRiCKiZiMO. Ook was er een groot assortiment aan geprinte blokjes van MijnBlokje.be en kon je zelfs een minifiguur met je naam erop laten maken!

Heb je Brick Mania gemist en wil je binnenkort een LEGO evenement bezoeken? Op onze evenementenpagina kun je een overzicht vinden met aankomende evenementen. Ben je wel op Brick Mania geweest? Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar wat jij ervan vond. Laat het weten via een reactie onderaan de pagina of reageer via social media.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?