Op de Franse Amazon is de beschrijving te vinden van de aankomende serie 15 minifigures. Op de website valt te lezen dat het hier gaat om een mix van verschillende minifigs. We hebben naast deze lijst ook een afbeelding waarop de minifigures te zien zijn

Veel informatie is er niet maar het valt op dat er veel minifigs zijn die wat met strijdkrachten te maken heeft. De beschrijving kan je hieronder vinden.

Tevens staan er op de achtergrond mixels. Dit zijn waarschijnlijk de nieuwe mixels die begin volgend jaar uit gaan komen. De afbeelding is afkomstig van een LEGO Club blad dat vorig jaar uit is gekomen.

\”Screw exciting adventures with LEGO series of 15 collectible figurines. Meet the Queen, head of animal control, the jewel thief, a tribal woman, the dancer, steering wheel warrior, wildlife, scary knight, the wrestling champion, the man in suit shark, man awkward, kendo wrestler, astronaut, robot laser, the janitor and the farmer. In Each bag \”surprise\” is a splendid face with one or more accessories, more a platen, a collector\’s leaflet and a single set of code to unlock the character of the face included in LEGO Minifigures Online play exciting (purchase of the game required)\”

De prijs voor een volle doos zal 127,50 kosten volgens Amazon en 60 blind bags bevatten.

\"image\"

\"image\"

Wat denk jij hier van? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via Facebook en Twitter.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?