Vanaf 1 september kan je naast de advent kalenders ook de volgende LEGO Seasonal bestellen, de LEGO 40203 Vampire. Op de achterkant van de instructies van dit setje is de volgende Seasonal te zien, de LEGO 40204 Witch/Pilgrim 

LEGO Seasonal 40204 Witch/Pilgrim

\"\"

Dit setje is een thanksgiving Seasonal en is in lijn met de bouwbare figuren die we dit jaar als Seasonals konden bestellen. De naam is nog onduidelijk dus we hebben de twee opties die genoemd worden aangehouden, maar waarschijnlijk wordt het de Pilgrim.

Hoeveel onderdelen het setje bevat is niet duidelijk. Het setje zal naar alle waarschijnlijkheid vanaf 1 oktober te bestellen zijn en kost €9,99.

Graag horen we jullie mening over de LEGO 40204 Witch/Pilgrim Seasonal, ga je hem kopen of sla je hem over? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Wist je dat:

– We elke maand een polybag verloten onder alle reacties op de website. Je elke maand opnieuw kans maakt ongeacht je al een keer hebt gewonnen!

– Je gemakkelijk een account aan kan maken om te reageren en te discussiëren.

Dank aan Remco van der Geest voor het melden!

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media