Om de 150ste LEGO BrickHeadz te vieren, werd er op het LEGO Ideas platform een Fan Vote georganiseerd. Met de Help Celebrate 150 BrickHeadz! konden LEGO fans stemmen op één van de vier opties waarin een nieuwe set zal verschijnen. De uitslag is inmiddels bekendgemaakt. Om die reden hebben we dit artikel van een update voorzien.


Update:

De stemmen zijn geteld en het LEGO Ideas team heeft bekendgemaakt welk thema heeft gewonnen. Het thema waarin de 150e LEGO BrickHeadz set zal verschijnen is LEGO Star Wars. Welke personages het meest voor werd gesteld is niet bekendgemaakt. Daarover zal later gecommuniceerd worden.


Origineel bericht:

Bij de Help Celebrate 150 BrickHeadz! Fan Vote kan jij ervoor kiezen in welk thema en welk personage je graag als een Brickheadz had zien verschijnen. Er zijn vier opties waaruit gekozen kan worden. Er kan gekozen worden voor Minecraft of Star Wars , maar ook voor JAWS of Lilo & Stitch. Hierbij dien je ook aan te geven welk personage je dan graag als BrickHeadz had zien verschijnen. Dit is een interessante toevoeging omdat dit de kans biedt een BrickHeadz personage te zien verschijnen, die je anders niet van LEGO uit zou verwachten.

Je kan je stem voor de Celebrate 150 BrickHeadz! hier uitbrengen. Meedoen aan deze Fan Vote kan tot 3 december 2020.


Laat van je horen!

Wat vind jij van de Help Celebrate 150 BrickHeadz! Fan Vote en het winnende thema. Voor welke optie had je gekozen en welk personage had je dan graag als BrickHeadz zien verschijnen? We lezen graag jouw mening in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?