Afgelopen zaterdag werd de eerste LEGO Con uitgezonden. De reacties op het internet lopen uiteen. De een vond het leuk, de ander kon het niet waarderen. LEGO is op zoek naar feedback en hoort graag wat jij van LEGO Con vond.


Zoals al aangesneden in de inleiding, lopen de reacties op de eerste LEGO Con nogal uiteen. De show was deels gericht op de AFOL (met name het begin), maar de meeste focus lag logischerwijs op LEGO producten voor kinderen. Uiteindelijk was het een lange reclamespot van LEGO die ze op een leuke manier vorm hebben willen geven. LEGO is benieuwd wat jij van LEGO Con 2021 vindt. Laat daarom in een reactie weten wat jouw mening is. Waarop LEGO kan verbeteren? Welke zaken irriteerden jou? Wat vind jij juist leuk of te gek? We verzamelen aan het einde van de week alle reacties en zullen hiervan een verslag naar LEGO sturen. Aan de hand van de feedback zal het bedrijf de volgende editie kunnen verbeteren.

Heb jij LEGO Con niet kunnen bekijken, dan kun je hem hieronder via YouTube terugkijken. Het is een lange zit, want het geheel neemt zo’n 1:57 uur in beslag.


Laat van je horen!

Zorg dat je van je laat horen en jouw mening deelt. Wij dragen er zorg voor dat LEGO deze feedback ontvangt en het helpt mee de volgende editie te verbeteren.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?