Afgelopen weekend kon je hier de eerste foto\’s al zien van de LEGO Architecture en LEGO Star Wars sets. Het blijkt dat ook LEGO City, Creator, DC Super Hero Girls, Disney, Elves, Friends, Juniors, Speed Champions en een tweede gedeelte van Star Wars zijn verschenen, dankzij CM4Sci op Reddit.

Update 6/10/16: op verzoek van LEGO hebben we de afbeeldingen verwijderd.

De foto\’s kan je hieronder bekijken.

De definitieve prijzen zijn nog onbekend net als het aantal onderdelen en precieze releasedatum.

Wat vind jij van deze sets? Kijk je er al maar uit of wacht je op betere foto\’s? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

*Disclaimer: Van deze gelekte afbeeldingen en/of foto’s kunnen we de authenticiteit niet garanderen en is er de mogelijkheid dat dit artistieke impressies zijn van derden, hier gaan wij dan ook standaard van uit. Het kan dus voorkomen dat we afbeeldingen verwijderen zodra dit gevraagd wordt door LEGO. Om deze redenen zien wij geen probleem om deze te posten omdat we niet met zekerheid kunnen zeggen dat dit \’authentieke\’ afbeeldingen zijn.

Wist je dat:

– We elke maand een polybag verloten onder alle reacties op de website. Je elke maand opnieuw kans maakt ongeacht je al een keer hebt gewonnen!

– Je gemakkelijk een account aan kan maken om te reageren en te discussiëren. Dit doe je door een reactie achter te laten op de website. Vul je naam, email en reactie in en verzenden maar, nu heb je je eigen account.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?