Welkom in 2020! We hopen dat jij alle vingertjes nog hebt, want die heb je nodig voor het bouwen van de vele LEGO sets die in 2020 gaan verschijnen. We willen jou graag een gelukkig nieuwjaar wensen en hebben een leuke update die we willen delen.

Allereerst wensen we alle bezoekers van Bouwsteentjes.info een heel gelukkig 2020 en hopen we dat het nieuwe jaar voor jullie mooie hoogtepunten te bieden heeft.

Mocht je de website vaak bezoeken, dan weet je dat we al een tijdje streven naar een vernieuwde website. Dit heeft langer mogen duren dan we initieel gehoopt hadden. Maar geduld is een schone zaak. Vandaar dat we alvast willen aankondigen dat Bouwsteentjes 3.0 begin 2020 het levenslicht gaat zien. Wat er allemaal gaat veranderen zullen we t.z.t. met jullie delen. Wij zijn alvast zeer enthousiast en kunnen niet wachten tot ons kindje jullie mag verwelkomen.

Voor de nieuwe website zijn we op zoek naar testers. De testomgeving zal een korte tijd voor de lancering beschikbaar zijn. Omdat we graag alle kinderziektes willen uitbannen en feedback willen ontvangen, zoeken we naar een aantal bezoekers die de website willen testen. Laat vooral weten als je geïnteresseerd bent.

Ook willen we mededelen dat we begin 2020 een nieuw redactielid gaan verwelkomen; Chris Hoogeveen. Chris zal een deel van de eindredactie van Michiel overnemen en daarnaast de nodige reviews schrijven.

Dan nog een persoonlijk woord van mij aan de redactieleden. Ik wil Kjelle, Peter en Winfried bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. Op naar nog een jaar met veel LEGO plezier.

Nogmaals de beste wensen en een gelukkig 2020

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?