In de Rebuild the World video die LEGO gepubliceerd heeft zijn een aantal voorwerpen te zien die als LEGO set zijn verschenen. Denk hierbij aan de T1, Mini-Cooper, Caterham, Harley-Davidson en een Brandweerwagen. In de video komt ook een roze Chevrolet Bel Air meermaals voorbij. Zal dit de volgende LEGO Creator Expert set worden?

LEGO Creator Chevrolet Bel Air op komst?

LEGO Creator Chevrolet Bel Air op komst

Nu hoeft het niets voor te stellen, maar toch achten we een kans dat dit mogelijk is. De reden waarom we dit denken is vanwege een paragraaf in het persbericht van de Rebuild the World campagne. Hierin is het volgende te lezen.

Directed by the multi award-winning Traktor collective, the adventure follows the chase between a clever rabbit and an unlucky hunter and unfolds in the kind of world that only LEGO play could create. Every character, animal and vehicle is based on an existing or past LEGO toy, so heads spin 360 degrees, everyday objects are outsized, and a boat can suddenly fly with a little help from a palm tree.

Zover we ons kunnen herinneren is er tot op heden geen Chevrolet Bel Air model verschenen in LEGO vorm. De Downtown Diner had weliswaar een roze auto als extra bouwwerk, maar die lijkt losjes gebaseerd op een Cadillac en niet op een Chevrolet. De auto heeft tezamen met andere LEGO Creator Expert modellen een aantal seconden screen time. Het kan dus zomaar zijn dat LEGO een tipje van de sluier oplicht. Of LEGO daadwerkelijk deze auto als Creator model uit gaat brengen is natuurlijk afwachten tot een eventuele aankondiging. Neem dit bericht daarom ook met de nodige korrels zout.

LEGO Creator Chevrolet Bel Air op komst

Laat van je horen!

Wat vind jij van onze hersenspinsel? Denk je dat het zomaar kan zijn dat er een Chevrolet Bel Air aan zit te komen of hebben we het bij het verkeerde einde? Laat jouw mening achter in een reactie!

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!