Volgens de laatste geruchten zal LEGO later dit jaar de LEGO DC 76240 Tumbler set uitbrengen. Het zou een heruitgave betreffen van de eerder verschenen LEGO 76023 The Tumbler set van een aantal jaren geleden.


Als we het laatste gerucht op Instagram mogen geloven zal LEGO later dit jaar een nieuwe en exclusieve Batman set uitbrengen. De LEGO DC 76240 Tumbler zou de volgende set zijn in het rijtje aan grote Batman gerelateerde voertuigen. In tegenstelling tot de eerder verschenen 1989 Batmobile en 1989 Batwing, betreft dit een heruitgave van de LEGO DC 76023 The Tumbler van een aantal jaren geleden. De kans is hierdoor groot dat het 18+label aan de set gegeven zou worden en dat er eventueel enkele updates plaatsvinden.

Als we de geruchten mogen geloven zou de set een prijskaartje tussen de €200 en €250 hebben. Natuurlijk mag een Minifigure van Batman niet ontbreken en zou The Joker ook weer van de partij zijn. Als dezelfde trend als de 1979 Batmobile en Batwing aangehouden wordt, bestaat de kans dat er eveneens een exclusieve Minifigure toegevoegd wordt. Het zal wel nog even geduld uitoefenen zijn want er is sprake van een release rond september.

De LEGO DC 76023 The Tumbler

Op het internet ging onderstaande afbeelding de ronde. In combinatie met het gerucht werd verkeerdelijk gedacht dat de set gelekt was. Niets is minder waar en betreft dit enkel een geweldig mockup van youtube gebruiker Ashnflash. Wel moeten we toegeven dat het er geloofwaardig uitziet.

 

Disclaimer

Dit gerucht is niet bevestigd door LEGO. We raden aan de info hierboven met een korrel zout te nemen om teleurstellingen te voorkomen. 


Laat van je horen!

Wat vind jij van de geruchten over een aankomende LEGO DC 76240 Tumbler set? Denk jij dat er waarheid zit in de geruchten? Of lijkt de kans je eerder onbestaande? Laat jouw mening achter in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?