Het dagelijkse nieuws uit het Marvel-universum wordt gebracht door de Daily Bugle. Te spreken over superhelden – met name Spider-Man –  zijn ze niet. Wanneer er een strijd gaande is en de Daily Bugle in gevaar komt, zal J. Jonah Jameson’s vast opgelucht zijn dat de superhelden hem komen redden. Maar we weten allemaal dat wat er ook gebeurt, het de schuld is van Spider-Man. Aankomende nacht kun jij deze LEGO Marvel 76178 Daily Bugle in huis halen.


Met de LEGO Marvel 76178 Daily Bugle bouw je het iconische kantoor van het nieuwsblad na en kun je de strijd aangaan met of tegen de superhelden. De Daily Bugle zit vol met verwijzingen naar gebeurtenissen uit o.a. de Spider-Man comics, speelfuncties en komt met 25 Minifigures. Het gebouw heeft is zowel aan de binnen- en buitenkant voorzien vna details en bestaat uit vier etages waarmee je de actie tot leven kunt brengen. De Daily Bugle is modulair opgebouwd waardoor je de muren en etages van elkaar kun scheiden.

LEGO Marvel 76178 Daily Bugle

Zoals gezegd bevat de LEGO Daily Bugle 25 Minifigures waaronder Spidey, Gwen Stacy, Venom, Mysterio en Doctor Octopus, en twee nieuwe exclusieve Minifigs van Daredevil and Blade. De set bestaat uit 3772 onderdelen, kost €299,99 en is verkrijgbaar via LEGO vanaf 26 mei (01:00 uur) voor LEGO VIP-leden. Vanaf 1 juni is de set ook te koop voor niet VIP-leden.

LEGO Marvel 76178 Daily Bugle


Details & verkrijgbaarheid


LEGO Marvel 76178 Daily Bugle
 • Thema: LEGO Marvel (18+)
 • Setnr: 76178
 • Naam: Daily Bugle
 • Aantal onderdelen: 3772
 • Aantal Minifigures: 25
 • Verkoopadviesprijs: €299,99
 • Releasedatum: 26 mei 2021 voor LEGO VIP-leden (01:00 uur)
 • Waar te koop: Tijdelijk exclusief via LEGO.com
 • Afmetingen: 82cm hoog, 35cm breed en 27cm lang
 • Bijzonderheden: Vanaf 1 juni te koop voor niet LEGO VIP-leden te koop

LEGO Marvel 76178 Daily Bugle

Verkrijgbaarheid
 • Vanaf woensdag 26 mei zal de LEGO Marvel 76178 Daily Bugle via LEGO te koop zijn voor VIP-leden
 • De verkoop start om 01:00 uur
 • De set is tijdelijk exclusief via LEGO.com en de LEGO Brand Retail Stores te koop
 • VIP-leden sparen 2250 VIP-punten bij aankoop van de set. Dit staat gelijk aan een opgebouwde korting van €15,00 voor een toekomstige aankoop.

LEGO Marvel 76178 Daily Bugle


LEGO Marvel Daily Bugle – Designer Video


LEGO designer Mark Stafford neemt je mee op reis naar de LEGO Marvel Daily Bugle. Mark laat zien wat er zoal bij het designer komt kijken, verteld meer over de set, de bouw en de bijgevoegde Minifigures. De designer video’s zijn altijd het kijken waard en geven een goede indruk wat je van de set kunt verwachten.


Officiële omschrijving


LEGO Marvel 76178 Daily Bugle

LEGO® Marvel Spider-Man Daily Bugle (76178) brengt 25 klassieke personages uit de Spiderverse samen in een fantastisch bouw- en displayproject voor volwassenen.

Een 4 verdieping tellende ode aan het Marvel Universum
Met een hoogte van ca. 82 cm vormt deze 3772-delige versie van het hoofdkantoor van de Daily Bugle de torenhoge achtergrond voor een sterrencast van Marvel helden en schurken, waarvan er veel voor het eerst in een LEGO set te vinden zijn! Het gebouw bevat talloze authentieke details, fascinerende functies en klassieke stripheldenactie – van de gele taxi uit New York tot het penthousekantoor van de hoofdredacteur van de Daily Bugle. Marvel fans zullen helemaal opgaan in dit uitdagende bouwproject. Als het af is, kan iedereen de afneembare verdiepingen, daken en gevels bewonderen.

LEGO modelbouwsets
Ontsnap even aan je drukke dagelijkse leven en laat je meeslepen door LEGO bouwsets voor volwassenen: perfect voor iedereen met een interesse in creatieve bouwprojecten of comics.

LEGO Marvel 76178 Daily Bugle

 • LEGO® Marvel Spider-Man Daily Bugle (76178) is het ultieme bouw- en displayproject voor volwassen Marvel fans, met een sterrencast van de bekendste Marvel helden en schurken.
 • 25 minifiguren brengen de set tot leven: Doctor Octopus, Spider-Man, Venom, Miles Morales, Spider-Ham, Green Goblin, Peter Parker, Spider-Gwen, Mysterio, Sandman, Robbie Robertson en nog veel meer!
 • 5 minifiguren zijn voor het eerst in een LEGO set te vinden – Blade de vampierjager, J. Jonah Jameson, de eigenaar van de Daily Bugle, Black Cat, Daredevil en The Punisher. Ook inclusief Spider-Mans buggy.
 • Laat je creatieve superkrachten de vrije loop met deze 3772-delige versie van het hoofdkantoor van de Daily Bugle boordevol authentieke details, fascinerende functies en spectaculaire superheldenactie.
 • Deze 4 verdiepingen tellende ode aan het Marvel Universum vormt een intrigerend bouw- en displayproject voor volwassen modelbouwers en comicfans en zal gegarandeerd de aandacht trekken.
 • Het indrukwekkende model is ca. 82 cm hoog, 27 cm breed en 27 cm diep en zit tot de nok toe vol met klassieke personages, realistische functies en leuke accessoires.

Laat van je horen!

We zijn benieuw wat jij van deze LEGO Marvel Daily Bugle set vindt? Vind je de set geslaagd, ben je niet overtuigd of moet je de set eerst in het echt zien voordat je een besluit kunt nemen? We lezen graag jouw mening in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?