Als we de laatste geruchten mogen geloven, zou er later dit jaar een set van de RMS Titanic verschijnen. Volgens Eurobricks Forum lid VanIslandLego, zou LEGO later dit jaar hiervan een set uitbrengen. Het lid is in het verleden al een betrouwbare bron van geruchten gebleken. Desondanks raden we aan dit gerucht steeds met een korrel zout te nemen.


Als we een gebruiker op het Eurobricks Forum mogen geloven, zal LEGO later dit jaar een set van de RMS Titanic uitbrengen. De Titanic was een luxeschip van de rederij White Star Line die in de nacht van 14 op 15 april 1912, tegen een ijsberg is gevaren. Het is één van de bekendste scheepsrampen uit de geschiedenis, waarbij tal van mensen om het leven kwamen. Het lijkt – wegens de tragische gebeurtenis – een bijzondere keuze van LEGO om hiervan een set uit te brengen.

Vorig jaar verscheen het LEGO 10276 Colosseum en ondanks de historische waarde, kent het monument ook een zwarte bladzijde in de geschiedenis. Dit hield LEGO echter niet tegen om hiervan een set uit te brengen, waardoor een set van de RMS Titanic niet geheel onmogelijk lijkt. Er zijn geen verdere details bekend over de mogelijke set. Gezien het onderwerp, lijkt het aannemelijk dat de set onder het 18+ thema zal vallen. Neem deze geruchten voorlopig met een grote korrel zout. Zodra we meer informatie hebben, voorzien we dit bericht van een update.

LEGO RMS Titanic
LEGO TITANIC MOC – Iyan Ha

Laat van je horen!

Wat vind jij van de geruchten over een mogelijke LEGO RMS Titanic set? Lijkt het jou mogelijk dat LEGO hier – ondanks de tragische gebeurtenis – een set van zou uitbrengen? Of vind je dit eerder ongepast? Zou er enige waarheid kunnen achter zitten of is het allemaal nog te vaag? Laat het weten in een reactie onder dit artikel.

Disclaimer

Dit gerucht is niet bevestigd door LEGO. We raden aan de info hierboven met een korrel zout te nemen om teleurstellingen te voorkomen. 

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?