Binnen het LEGO Star Wars thema zijn de Ultimate Collector Serie (UCS) sets het neusje van de zalm. Ze bestaan uit verschillende schepen en voertuigen, waarbij de focus op de bouwervaring en het displayen ervan ligt. Volgend jaar kan wellicht interessant worden. Er gaan namelijk een gerucht rond van een LEGO Star Wars UCS Landspeeder set.


Al we Promobricks mogen geloven, zal volgend jaar de LEGO Star Wars 75341 UCS Landspeeder set verschijnen. Luke’s Landspeeder kent al verschillende iteraties in LEGO vorm, maar zou nu voor de eerste keer de UCS behandeling krijgen. De set zou in mei 2022 uitgebracht worden, waardoor dit de May the 4th UCS set van dat jaar gaat worden. Aan de set zou een prijskaartje hangen van €199,99. Het aantal onderdelen waaruit de Landspeeder opgebouwd wordt is nog onbekend. Wel zouden er een Minifigure van Luke Skywalker en C-3PO toegevoegd zijn. Vooraleer het zover is, zou er dit jaar nog een LEGO Star Wars 75313 UCS AT-AT set verschijnen. Tot op heden is daar geen nieuwe info over bekend.

LEGO Star Wars 75341 UCS Landspeeder
© LEGO Ideas – Psyence

Disclaimer

Dit gerucht is niet bevestigd door LEGO. We raden aan de info hierboven met een korrel zout te nemen om teleurstellingen te voorkomen. 


Laat van je horen!

Wat vind jij van de geruchten over de LEGO Star Wars 75341 UCS Landspeeder? Zou er enige waarheid kunnen achter zitten of is het allemaal nog te vaag? Laat het weten in een reactie onder dit artikel.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?