Dit nieuws zal jullie waarschijnlijk niet heel erg verassen maar in 2017 kunnen we namelijk volgens de geruchten één LEGO Pirates of the Caribbean LEGO set verwachten. 

Het gerucht, welke we via The Brick Fan hebben, geeft aan dat er dit keer niet meerdere, maar één enkele set uitgebracht zal worden. Een raar plan naar ons idee maar daarvoor is het een gerucht en dit bevestigd natuurlijk niets.

LEGO Pirates of the Caribbean: The Black Pearl?

Het meest interessante aan het gerucht is dat de set die uitgebracht gaat worden namelijk een vrij grote is. De set wordt geschat op zo\’n $250 en dat staat garant aan een grote en gedetailleerde set. De mogelijkheid dat dit om de Black Pearl gaat is aanwezig maar er worden ook nog twee andere schepen benoemd welke onder de mogelijkheden vallen. Het gaat om de Dying Gull en de Silent Mary, beide schepen zijn net als de Black Pearl Ghostships.

Tot we meer geruchten en informatie krijgen, welke de puzzel langzaamaan compleet maken, moet we het doen met het bovenstaande. Zoals gewoonlijk adviseren we jullie deze geruchten met een korrel zout te nemen om teleurstelling te voorkomen. 

Wel zijn we benieuwd wat jullie van dit gerucht vinden en of je denkt dat de mogelijkheid er inderdaad is dat LEGO maar één LEGO Pirates of the Caribbean: Dead Man Tell No Tales set uit gaat brengen? Reageren kan d.m.v. een reactie onder dit artikel of via social media.

Via: Thebrickfan 

Wist je dat:

– We elke maand een polybag verloten onder alle reacties op de website. Je elke maand opnieuw kans maakt ongeacht je al een keer hebt gewonnen! 

– Je gemakkelijk een account aan kan maken om te reageren en te discussiëren. Vul je naam, email en reactie in en verzenden maar. 

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?