Nu de LEGO Batman Minifigs eindelijk in de winkels zijn verschenen, kunnen we ons weer bezig houden met de geruchten omtrent de Series 17 Minifigs. Deze normale serie maakt zijn opwachting in mei en na onze eerste geruchten post hebben we besloten deze te gaan updaten.

De vorig keer kon je al lezen dat het waarschijnlijk is dat we in de nieuwe serie weer een aantal minifigs krijgen die koppels maken met voorgaande minifigs. Denk aan de Snowboarder en Female Snowboarder, de Boxer en Female Boxer, de Lifeguard en Female Lifeguard etc etc.

Dit gerucht blijft bestaan en we hoeven hier verder weinig over te vertellen.

LEGO 71018 Collectable Minifigures series 17

Het tweede gerucht heeft betrekking op een aantal minifigures die in de serie blijken te zitten. De afgelopen keer waren enkel de Butterfly girl en circus strongman die de lijst sierden, maar hier zijn nu drie bijgekomen. Deze lijst:

LEGO Butterfly Suit Girl

LEGO Circus Strongman

LEGO Battle Dwarf

LEGO Hot Dog Vendor

LEGO Corn Cob suit guy

De Minifigs zijn niet bevestigd, maar gezien de geruchten van de voorgaande series en de bronnen die deze geruchten als correct bestempelen, is de kans reëel dat deze vijf minifigures deel uit maken van serie 17.

De release is mei 2017 en de verwachte prijs is €3,99.

Jouw mening telt!

Zoals gewoonlijk adviseren we jullie deze geruchten met een korrel zout te nemen totdat er meer informatie vrij komt. Tot die tijd zijn we benieuwd naar jullie mening en welk soort minifig jij graag een keer ziet verschijnen. Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Wist je dat:

– We elke maand een polybag verloten onder alle reacties op de website?
– Je gemakkelijk een account aan kan maken om te reageren en te discussiëren?
– Je eventuele spelfouten kan melden via ons contactformulier?

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?