Mocht jij de LEGO Art 31202 Disney’s Mickey Mouse hebben gekocht of dit nog van plan zijn, download dan de gratis alternatieve bouwinstructies via LEGO. Met de alternatieve instructies biedt LEGO een nieuw portret van Mickey en Minnie Mouse.


De alternatieve instructies zijn sinds deze week te downloaden via de LEGO Art inspiratiegalerij. Met de instructies kun je een nieuw portret samenstellen van Mickey of Minnie mouse. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een LEGO Art 31202 Disney’s Mickey Mouse set. De set bevat alles wat je nodig hebt om de portretten te bouwen. Download vervolgens de gratis instructies, print die optioneel uit of open hem op via de computer, tablet of smartphone, en bouwen maar.

Dankzij deze nieuwe instructies kun je nu vier verschillende modellen bouwen. Een tweede LEGO Art Mickey Mouse set geeft de mogelijkheid om een breed portret van Mickey en Minnie Mouse te bouwen met op de achtergrond de oren van de muizen. Je kunt de gratis Mickey en Minnie Mouse bouwinstructies hier downloaden.

Alternatieve bouwinstructies LEGO Art 31202 Mickey & Minnie Mouse

Alternatieve bouwinstructies LEGO Art 31202 Mickey & Minnie Mouse

Alternatieve bouwinstructies LEGO Art 31202 Mickey & Minnie Mouse


Laat jouw mening weten!

We zijn benieuwd wat jij van deze alternatieve bouwinstructies en of je ze gaat gebruiken. Uiteraard lezen we ook wat jouw ervaring met de LEGO Art sets is. Ben je verrast, vind je de ervaring wat tegenvallen of heb je het nog niet kunnen ervaren? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?