De Mini Robots was tijdelijk uitverkocht, maar inmiddels weer verkrijgbaar. Tot en met 20 november krijg je bij aankoop van minimaal €100 gratis de LEGO 40413 Mini Robots set cadeau. De set is ter ere van de release van de LEGO Mindstorms 51515 Robot Inventor.


Bij aankoop van minimaal €100 aan LEGO sets, krijg je gratis deze LEGO 40413 Mini Robots. De set is gebaseerd op de nieuwe LEGO Mindstorms Robot Inventor die vanaf 15 oktober verkrijgbaar is via LEGO. Met de set, die bestaat uit 366 onderdelen, kun je de vijf robots, Mini Charlie, Mini Tricky, Mini Blast, Mini M.V.P. en Mini Gelo, tegelijkertijd bouwen. De vijf Mini Robots hebben dezelfde functies als hun grote tegenhangers. De aanbieding is geldig tot en met 20 november of zolang de voorraad strekt. Een volledig overzicht van de promo’s vind je hier: LEGO Promoties oktober 2020.

Gratis LEGO 40413 mini Robots


Laat van je horen!

Ga jij gebruik maken van deze of een ander promo die momenteel beschikbaar is? Of wacht je liever op andere promotionele sets dan de Robot Inventor? We lezen jouw mening uiteraard graag in een reactie hieronder.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?