Update: LEGO heeft deze aanbieding verlengd waardoor je tot en met 7 november (of zolang de voorraad strekt) nog toe kan slaan. De set wordt weggeven aan VIP-leden die minimaal €120 aan sets kopen. Deze promo is te combineren met de LEGO Harry Potter Gryffindor Dorms set die weggegeven wordt bij aankoop van minimaal €100 aan LEGO Harry Potter sets.


Als onderdeel van de Rebuild the World campagne van LEGO, krijg je op het moment een LEGO 5006890 Rebuildable Flying Car set cadeau als je VIP lid bent en voor minimaal €120 aan LEGO sets koopt.


Met de Rebuild the World campagne zet LEGO kinderen aan om de wereld om hun heen te herbouwen met LEGO en creatieve oplossingen te bedenken voor problemen. Met LEGO kun je alles bouwen, dus ook de wereld om je heen, al is het met een twist. Wellicht dat je de reclamespot al op tv hebt gezien (zie filmpje hieronder). Als onderdeel van deze campagne, geeft LEGO momenteel de LEGO 5006890 Rebuildable Flying Car set weg.

LEGO 5006890 Rebuildable Flying Car

Met de set kun je een auto met vleugels bouwen, die te herbouwen is als snoepwagen, reistas en een handkar. De auto is een BOLOCs bouwwerk, wat staat voor Built of Lots of Colors. Er zijn enkel bouwinstructies van de vliegende auto toegevoegd. De overige bouwwerken kun je bouwen aan de hand van de plaatjes op de instructies. Je krijgt de LEGO 5006890 Rebuildable Flying Car bij aankoop van minimaal €120. Om de set te bemachtigen dien je wel VIP-lid te zijn. De actie loopt tot en met 24 oktober of zolang de voorraad strekt.

Overige promoties

Op het moment van schrijven krijg je bij LEGO dubbele VIP-punten bij aankoop van de LEGO City Wildlife Rescue Operation en de LEGO Friends Magical Funfair Roller Coaster. Wie de LEGO Camp Nou – FC Barcelona set voor 31 oktober koopt via LEGO, krijgt de LEGO FC Barelona Celebration cadeau. Je vindt alle huidige aanbiedingen bij LEGO op de LEGO promoties-pagina.

Dubbele LEGO VIP-punten oktober 2021


Laat jouw mening weten!

Wat vind jij van deze LEGO Flying Car promo en ben je van plan om hiervan te profiteren of weet LEGO jou niet te overtuigen? Laat jouw mening weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?