Enige tijd geleden werd de LEGO 5005250 Banana Juice Bar gevonden in LEGOLAND Billund. Sindsdien heeft de set als promotie gediend in diverse landen, maar nog niet in Nederland en België. Daar is nu verandering ingekomen en je kunt de gratis LEGO Banana Juice Bar set aan je verzameling toevoegen met deze actie.

Gratis LEGO Banana Juice Bar set

LEGO 5005250 Banana Juice Bar

De actie is geldig bij de Fun en je krijgt de gratis LEGO Banana Juice Bar set bij een minimale aankoop van €25 aan LEGO producten. De actie geldt zover we weten zowel online als in de winkel. We verwachten dat de actie populair gaat zijn en OP=OP. Of meer winkels dezelfde actie zullen hebben in de nabije toekomst is onduidelijk. De set heeft ook een aparte productpagina en je kunt hem voor €3,99 ook los bestellen 😉

LEGO Star Wars 40298 DJ Polybag

Bij de Fun kun je nu van nog twee andere promoties kopen, namelijk de LEGO Star Wars 40298 DJ Polybag en de LEGO 5005249 Easter Bunny Hut. Beide sets waren voorheen promoties, maar gezien er nog voorraad is kun je ze nu individueel aan je winkelmandje toevoegen.

Gratis LEGO 5005249 Iconic Easter

Alle huidige LEGO promoties en aanbiedingen bij diverse retailers vind je op onze LEGO Aanbiedingenpagina.


Jouw mening telt!

Ben jij van plan te gaan profiteren van de Gratis LEGO 5005250 Banana Juice Bar set promotie? We zijn benieuwd en lezen jouw mening met plezier in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Dit LEGO Woordenboek maakt van jou binnen no time een LEGO expert!
– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?