Op Bouwsteentjes.info houden we naast LEGO ook van games. Gelukkig gaan deze twee prima samen en zijn er ontzettend veel leuke LEGO games te verkrijgen. Sinds een dag is er een nieuwe game op de markt voor Android en IOS en deze is gratis om te downloaden

\"image\"

Er zijn in de appstores veel LEGO games te vinden. Deze zijn voornamelijk gericht op kinderen maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat volwassenen er ook geen plezier aan mogen beleven.

Gisteren is de LEGO DC Super Heroes game uitgebracht voor Android en IOS.  In de game kan jij de ultieme Super Hero team vormen en versla samen met twee andere spelers in een drie tegen drie tag-team battle game de meeste losgeslagen DC Comics slechteriken.

\"image\"

Je kan kiezen uit Batman, Wonder Woman, Superman, Flash en Cyborg. In de game kan je vechten tegen slechteriken zoals Darkseid, Grodd, Sinestro en Captain ColdBattle. Sla kratten kapot om Power ups en wapens te vinden die je kan gebruiken tegen deze bad guys.

\"image\"

Je kan de game nu downloaden voor Android en IOS.

We zijn benieuwd of jij de game al hebt gespeeld en wat je er van vind. Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via Facebook en Twitter.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?