LEGO heeft een bijzondere promo online gezet. Bij aankoop van de LEGO Ideas Central Perk set, krijg je momenteel een LEGO Central Perk mok cadeau. Opvallend is dat de promo enkel geldig is bij aankoop van de twee jaar geleden verschenen FRIENDS set en niet de nieuwe LEGO FRIENDS Apartments.


Gratis LEGO ideas Central Perk mok

Wat de reden is dat de promo enkel geldig is bij aankoop van de LEGO Ideas Central Perk is ons onbekend. Er zullen veel fans zijn die de set al in de verzameling hebben en daardoor deze mok mislopen of nogmaals de set moeten kopen. Hoe dan ook. De mok krijg je cadeau als je de LEGO Ideas Central Perk koopt. Deze actie is enkel online geldig en niet in de stores. Het is onbekend hoeveel voorraad er van de mok is. De actie loopt tot en met 13-06-21 of zolang de voorraad strekt en wordt automatisch toegevoegd aan de winkelmand.


Laat van je horen!

Wat vind jij van deze promo? Ben je er blij mee en ga je ervan profiteren of vind je het jammer dat de mok enkel te verkrijgen is bij aankoop van de LEGO Ideas Central Perk? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?