Voor wie een bestelling plaatst via LEGO Shop@Home, krijgt momenteel een gratis LEGO Polybag cadeau. Dit is wel als je de bijbehorende promocode invoert.

Gratis LEGO Polybag bij LEGO Shop@Home

Om welke Polybag het precies gaat is niet bekend. Volgens de productpagina op LEGO Shop@Home betreft het de Mystery LEGO Polybag 5006160. Dat kan dus letterlijk van alles zijn. De promotie is in samenwerking met PayPal, maar het is niet verplicht om met deze dienst af te rekenen.

Gratis LEGO Polybags en promoties

Om de Polybag te bemachtigen dien de code PPNL of PPBE in te voeren bij promotiecode tijdens het afrekenen. Er geldt een minimale uitgave van €30. De Polybag wordt dan automatisch toegevoegd aan jouw bestelling. Deze promo is te combineren met de Mini Gingerbread House (vanaf €100) en de Obi-Wan Kenobi Minifig (vanaf €40 aan LEGO Star Wars) en is geldig tot en met 17 december. Er zijn 50.000 exemplaren beschikbaar gesteld voor deze promotie.

Laat van je horen!

Ben jij benieuwd wat de gratis LEGO Polybag is en ben je van plan een gokje te wagen? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?