Heb jij een Intertoys in de buurt zitten en zie je het wel zitten om een gratis LEGO Super Mario Personagepakket in huis te halen? Doe dan mee met de winactie en je krijgt sowieso een voucher voor een gratis LEGO Super Mario zakje.


De Intertoys heeft momenteel een winactie waarbij je een voucher kunt ontvangen die goed is voor een gratis LEGO Super Mario Personagepakket. De voucher krijg je door het invullen van een quiz waarmee je de nodige prijzen kunt winnen. Elke deelnemer krijg sowieso een voucher voor een gratis zakje. De voucher is niet persoonsgebonden, maar wordt wel via e-mail gestuurd. Het kan zijn dat jouw lokale Intertoys naast de voucher ook vraagt om de bevestigingsmail. Let wel op, de zakjes bevatten verschillende figuren, waardoor het niet mogelijk is jouw favoriet uit te zoeken. De actie is geldig tot en met 30 september of zolang de voorraad strekt. Tevens geldt dat er per klant 1 gratis artikel weggegeven wordt. Meedoen met de winactie kan via Intertoys.


Laat van je horen!

Ga jij gebruikmaken van deze actie of heb je dat inmiddels al gedaan? Laat het gerust weten in een reactie. We zijn ook benieuwd welk personage jij hebt bemachtigd.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?