Afgelopen december was het van LEGO de bedoeling om de LEGO Star Wars fans te voorzien van een leuke promotie in de vorm van de LEGO Star Wars 5005376 Darth Vader Pod. De promotie is helaas tijdelijk geannuleerd door LEGO vanwege het niet voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen. LEGO heeft nu de officiële HD visuals van de set geüpload op hun server en dat betekent dat de set er spoedig aan zit te komen.

LEGO Star Wars 5005376 Darth Vader

LEGO Star Wars 5005376 Darth Vader

Zoals je hebt kunnen lezen zijn de visuals in dit artikel sinds kort op de server van LEGO geüpload. Merendeels betekent het uploaden van visuals dat de set in kwestie spoedig beschikbaar zal zijn. In dit geval gaat het om een promotionele set, een logische redenering zal zijn dat de LEGO Star Wars 5005376 Darth Vader als promotie ingezet gaat worden ten tijden van de release van de LEGO Star Wars Solo sets. Bevestiging hebben we echter niet en het is dus koffiedik kijken.

LEGO Star Wars 5005376 Darth Vader

We nemen het verschijnen van de LEGO Star Wars 40288 BB-8 ook mee in de redenering. Van de set zijn nog geen officiële HD visuals vrijgegeven. Mocht het zo zijn dat de BB-8 inderdaad een May the 4th promotie zal zijn, dan zullen de visuals op een later moment vrijgegeven worden door LEGO.

Zoals gezegd is dit een redenering van onze kant, maar gezien het vrijgeven van visuals en een release op korte termijn een standaard praktijk is bij LEGO, gaan we ervan uit dat de Darth Vader pod binnenkort als promotie ingezet gaat worden. We houden jullie natuurlijk op de hoogte.


Jouw mening telt!

Wat vind jij van de LEGO Star Wars 5005379 Darth Vader en ben jij van plan om een aankoop te doen om de set te aan je verzameling toe te voegen? We lezen ook graag jouw mening zodra je de set aan je voorbij laat gaan. Laat je reactie achter onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Dit LEGO Woordenboek maakt van jou binnen no time een LEGO expert!
– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?