Onze vrienden van Hispabrick Magazine hebben vorige week hun 30e uitgave vrijgegeven. Deze uitgave staat in het teken van 10 jaar lang hard werken aan een gratis magazine voor Spaans- en Engelssprekende LEGO fans. 

Hispabrick Magazine

Hispabrick Magazine

Voor wie niet bekend is met het magazine hebben we een korte inleiding. Hispabrick is een digitaal magazine dat zowel in het Spaans als Engels wordt uitgegeven. In het magazine worden legio aan topics behandeld waar je als AFOL veel van kunt leren of inspiratie uit kunt halen. Dit magazine verschijnt elke vier maanden en is internationaal bekend. Hispabrick Magazine is ook verantwoordelijk voor de MILS (Modular Integrated Landscaping System) regels.

MILS LEGO

Omdat dit de 30e editie is is er een speciale set uitgebracht door Hispabrick om dit te vieren. Deze oplage is beperkt, maar het magazine bevat wel de instructies en onderdelenlijst zodat je hem met je eigen voorraad na kunt bouwen. Verder kun je kennis maken met de redactie van het magazine in de vorm van interviews, is er een tijdlijn van het magazine, wordt er diep ingegaan op Modulaire gebouwen, en meer. Het enige wat we aan kunnen raden is om het magazine te downloaden en rustig op je gemak door te lezen.

Hispabrick Magazine

Mocht je er niet genoeg van krijgen, dan zijn de voorgaande edities ook nog te downloaden, gratis en voor noppes! Je kunt ze downloaden op de website van Hispabrick Magazine.

Wij willen namens de gehele redactie van Bouwsteentjes.info de redactie van Hispabrick Magazine feliciteren met deze mijlpaal en bedanken voor de inzichtelijke artikelen die ze publiceren. We zullen jullie op de hoogte houden van nieuwe edities van Hispabrick Magazine!


Jouw mening telt!

Wat vind jij van Hispabrick Magazine en kende je deze publicaties al of is dit de eerste keer dat je ervan hoort? We zijn ook benieuwd of jij van plan bent om dit magazine vaker te gaan lezen? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Dit LEGO Woordenboek maakt van jou binnen no time een LEGO expert!
– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media