Vanwege de sluiting van LEGO House vanwege het Coronavirus, is de verkoop van de LEGO House exclusives via Shop@Home mogelijk gemaakt. Helaas geldt dit voor de meeste landen enkel voor de LEGO House Architecture set. Mocht je nou niet kunnen wachten en toch de Dinosaurs willen bouwen, dan kan dat met de instructies.

Instructies LEGO 40366 LEGO House Dinosaurs

LEGO 40366 LEGO House Dinosaurs

LEGO heeft de instructies van de LEGO House Dinosaurs online gezet. Hierdoor kun je ze downloaden zodat je de komende tijd weer de mogelijkheid hebt te bouwen. Het kan zijn dan enkele onderdelen lastig te vinden zijn, maar probeer dit op te lossen door andere onderdelen of kleuren te gebruiken. De set bevat geen onderdelen met print. Mocht je interesse hebben, dan kun je de LEGO 40366 LEGO House Dinosaurs instructies hier downloaden.

Laat van je horen!

Ga jij gebruik maken van de instructies om de drie modellen na te bouwen of wacht je liever op de heropening van LEGO House zodat je de set kunt kopen? Laat het weten in een reactie onder dit artikel.

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media