Momenteel geeft LEGO jou de keuze om een gratis Polybag te bemachtigen. Er zijn twee beschikbaar waaruit je kunt kiezen. Hoewel de promo niet heel bijzonder is, is het wel aan te raden er nu alles uit te halen wat erin zit. Hieronder alle details.


Bij het afrekenen kun je één van de twee promocodes naar keuze invoeren voor een gratis LEGO City of LEGO Friends Polybag. De twee codes zijn niet te combineren, maar je kunt wel de huidige aanbiedingen bij LEGO maximaliseren. Dat betekent dat je dubbele punten en drie extra sets kunt bemachtigen.

LEGO GWP banner

Mocht je van plan zijn één of meerdere sets te bestellen, let er dan op dat je het maximale eruit haalt wat erin zit. Hieronder een overzicht van de items die je krijgt bij een order. De promocodes die je kunt gebruiken staan hieronder. Let op, die van LEGO City verschilt van wat LEGO aangeeft op LEGO Shop@Home. De codes zijn geldig in België en Nederland. Hoewel de codes langer geldig zijn, kun je enkel nog tot en met morgen (18-07) profiteren van dubbele VIP-punten en daarmee ook het maximale eruit halen wat nu mogelijk is.

  • SK10 – Gratis LEGO City Polybag
  • MG19 – Gratis LEGO Friends Polybag

Kies jouw LEGO Polybag cadeau


Laat van je horen!

Ga jij éen van deze Polybags nog even meepikken voordat de dubbele VIP-puntenactie eindigt of heb je deze week al een aankoop gedaan en wacht je op andere aanbiedingen? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?