LEGO heeft een nieuwe promo gelanceerd. Bij besteding van minimaal €170 aan LEGO sets, krijg je tijdelijk een LEGO verrassingscadeau. De promo is enkel online geldig en niet in de stores. Hieronder alle details.


Het LEGO verrassingscadeau lijkt heel mysterieus, maar niets is minder waar. Na het toevoegen van minimaal €170 aan LEGO sets, is duidelijk te zien dat het “verrassingscadeau” een LEGO BrickHeadz German Shepherd betreft. Niet heel bijzonder, maar toch leuk als je dat setje op het oog had. Nu kan het zo zijn dat LEGO meerdere BrickHeadz-modellen als promo in gaat zetten gedurende de looptijd van deze actie. Laat ons gerust weten in de reacties wanneer jij ook de Duitse herder als cadeau krijgt of het een andere set betreft. Deze LEGO Mystery Gift promo loopt tot en met 5 oktober 2021 of zolang de voorraad strekt.

LEGO verrassingscadeau bij aankopen


Welke promo heb jij en wat vind je van deze actie?

We zijn benieuwd of jij ook de Duitser herder als set toegevoegd krijgt als promo of dat het een andere set betreft. We lezen ook graag wat je van deze actie en de voorwaarden vindt. Vind je het leuk dat LEGO sets weggeeft als onderdeel als mysterieus cadeau? En wat vind je van het minimaal te besteden bedrag? Graag lezen we jouw mening in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?